Ο Ολυμπιακός φοράει Replay! Σε ειδική εκδήλωση παραδόθηκε η επίσημη ενδυμασία της ομάδας

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη με τους παίκτες και τον προπονητή και παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Replay, έγινε η τελετή παράδοσης της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας. Η Replay, μετά τη συνεργασία της με την πρωταθλήτρια Ισπανίας FC Barcelona και παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες όπως οι Neymar Jr, Luis […]

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη με τους παίκτες και τον προπονητή και παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Replay, έγινε η τελετή παράδοσης της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας.

Η Replay, μετά τη συνεργασία της με την πρωταθλήτρια Ισπανίας FC Barcelona και παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες όπως οι Neymar Jr, Luis Suarez και Lionel Messi, είναι από φέτος ο Επίσημος Προμηθευτής Πολιτικής Ενδυμασίας και του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες και τα στελέχη του Ολυμπιακού στις επίσημες εμφανίσεις τους εντός και εκτός συνόρων για όλη τη διάρκεια της αθλητικής σεζόν 2016-17 και 2017-18, θα φορούν blue navy κοστούμια και κόκκινες γραβάτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς και πουκάμισα και παπούτσια από τη νέα collection Replay.

Ο Δημήτρης Τσουβελεκάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Replay, δήλωσε: «Η Replay είναι ιδιαίτερα ευτυχής για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό. Η Replay, καθώς και η κορυφαία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, έχουν πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς και μοιράζονται το ίδιο όραμα για πρωτοπορία».