search-button
cross-out

Ραντεβού ομορφιάς στο Ευγενίδειο Ίδρυμα!

Ραντεβού ομορφιάς στο Ευγενίδειο Ίδρυμα!

Οι νέες, συνδυασμένες, επαναστατικές τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική, σε συνδυασμό με τον Ιατρικό Τουρισμό, έρχονται στην Αθήνα στις 17& 18 Νοεμβρίου 2017, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

To 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops είναι γεγονός και διοργανώνεται από την Εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής στην Ελλάδα (SAMNAS), στο Ευγενίδειο Ίδρυμα της Αθήνας, στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2017.Το Συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΦ, και παρέχει μοριοδότηση για τους συμμετέχοντες ιατρούς από τις Βρυξέλλες . Βασικοί υποστηρικτές του είναι το Πανεπιστήμιο του Camerino της Ιταλίας, η Ευρωπαϊκή Ιατρική Κοινότητα(ΕΜΑ), η Hellenic Academy of Thermal Medicine,η Swiss Academy of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Medicine,η International Association of Aesthetic Gynecology and Sexual Wellbeing και η Peelings International Society.

Το Συνέδριο θα αποτελέσει πόλο έλξης για ιατρούς και επιστήμονες, διαφόρων ειδικοτήτων, από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 70 έγκριτοι ομιλητές, παγκόσμιου βεληνεκούς από 20 διαφορετικές χώρες, θα παρουσιάσουν τις νέες πρωτοπόρες τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική αλλά και θα τις εφαρμόσουν πρακτικά στα 18 Wοrkshops που θα πραγματοποιηθούν. Όλα τα tips and tricks της Αισθητικής Ιατρικής και οι νεότερες τεχνικές σε Αυτόλογα Νήματα με βελόνες βελονισμού, αναίμακτη βλεφαροπλαστική με εξάχνωση,mesotherapy,fillers,peelings, microbotox, stem cells, PRP,αισθητική γυναικολογία, αισθητική ουρολογία, αισθητική φλεβολογία, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, κ.α. θα παρουσιασθούν στο 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops.Μερικοί από τους σημαντικότερους ομιλητές είναι οι:

dr. Christopher Rowland Payne από την Αγγλία πρώην πρόεδρος της European Society of Cosmetic and Aesthetic Dermatology, dr. Omer Buhsen από την Τουρκία πρόεδρος της Turkish Facial Aesthetic Surgery and Rhinoplasty Society, dr. Alain Tenenbaum από την Ελβετία πρόεδρος της Swiss Academy of Cosmetic Dermatology and Aesthetic Medicine,dr. Vincenzo Costigliola πρόεδρος της ΕΜΑ από το Βέλγιο,οι καθηγητές του Πανεπιστημίου του Camerino της Ιταλίας prof.Francesco Amenta,prof. Andrea Corbo,prof. Vincenzo Varlaro, prof. Μaurizio Fraticelli,prof Luca Piovano,dr.αισθητικής γυναικολογίας Sherif Wakil από την Αγγλία,prof.οφθαλμολογίας Mahmoud Al-Salem από την Ιορδανία,dr.Pegah Ceric Dehdari από το Ντουμπάι, dr.Fabrizio Bonucci και prof.Maurizio Ceccarelli από την Ιταλία,dr. Alexei Mitioglo από την Μολδαβία,dr. Hernan Pinto από την Ισπανία,dr. Ioanna Batsialou από την Σερβία, dr. Alice Goh από την Μαλαισία,dr.Eka Pekus από την Ρωσία,dr.Agnieska Nalewczynska από την Πολωνία, και πολλοί άλλοι.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι: prof. Σωτήρης Τσιούμας,πρόεδρος της SAMNAS,prof. Νίκος Γεωργιάδης,αντιπρόεδρος SAMNAS, prof. Κωνσταντίνος Κουσκούκης,πρόεδρος τηs Hellenic Academy of Thermal Medicine,dr. δερματολογίας Μαρία Σηφάκη,dr.ουρολογίας Δημήτριος Καραναστάσης-διευθυντής νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, dr πλαστικής χειρουργικής Στέφανος Παπαδόπουλος, dr.δερματολογίας Ηλίας Καυκάς, prof. Αναισθησιολογίας Δημήτριος Βασιλάκος-πρόεδρος την Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού Βορείου Ελλάδος, και πολλοί ακόμα.

Στην τελετή έναρξης, θα παρευρεθούν και θα ομιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες όπως : Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΙΣΑ και ΚΕΔΚΕ, Δ. Τσουκαλάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων, Χ. Κατσούλης, Κυβερνητικός Σύμβουλος , Σ. Τσιούμας, πρόεδρος της SAMNAS, Κ.Κουσκούκης,πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, Ζ. Καπλανίδης , γ.γ του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας,Vincenzo Costigliola,πρόεδρος της ΕΜΑ, Francesco Amenta, πρόεδρος Aesthetic Medicine Master in UNICAM.

Χορηγοί του 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops είναι οι ακόλουθοι:GMV, Venus Medicine, Acuplus, Bionike, Dermaceuticals, Dermagenesis, Regenera Activa, Centro Studi Dermatologici, Hellenic Medical Imports, Italfarmacia, Kite Hellas Ltd, World Pharma, Prizmah, Diesse, Vencyl, K&N Medical Ltd και πολλοί άλλοι.

To 2nd Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference and Workshops στοχεύει να εδραιωθεί και να συμπεριληφθεί στην γκάμα των δημοφιλέστερων συνεδρίων παγκοσμίως αλλά και να γίνει η Ελλάδα σημείο συνάντησης, όλο και περισσοτέρων επιστημόνων διεθνούς προβολής.

Πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε:

Site: www.softsurgeryconference2017.com

Facebook Page: www.facebook.com/SoftSurgeryConference2017Greece

ΖΙΤΑ Congress: EMAIL : [email protected] , TEL: 2111001780

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Beauty

Latest

zinapost.gr