Αφράτη ομελέτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια αφράτη χορταστική ομελέτα – είτε πρωί, είτε βράδυ; Μάλλον, κανείς!
Υλικά
- 6 αυγά
- 4 κ.σ. γάλα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το μπέικιν πάουντερ, προσθέτοντας μαζί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
3. Σερβίρουμε την πεντανόστιμη ομελέτα με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
μερίδες 3
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά
Πηγή: argiro.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.