Ζελέ γιαούρτι με φράουλες

Δροσερό και εύκολο ζελέ με γεύση από φρέσκο γιαούρτι και φράουλες.
Για 4-6 άτομα
- 500 γραμμάρια φράουλες πολτοποιμένες
- 1 κιλό γιαούρτι
- 125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
- 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
- 120 ml ζεστό νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι μέχρι να γίνει το μείγμα πουρές. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τις πολτοποιημένες φράουλες. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζελατίνη στο μείγμα και ανακατεύετε καλά, βάζετε σε μια φόρμα για κέικ ή σε μικρά φορμάκια.
Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Πηγή: sidagi.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.