«ΠΟΠ Μαγειρική» | Το... γλυκόξινο τυρί Αρσενικό Νάξου

«ΠΟΠ Μαγειρική» | Το... γλυκόξινο τυρί Αρσενικό Νάξου

Στην  εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Π.Ο.Π. Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και μας «ταξιδεύει» στην ιστορία του εκάστοτε υλικού. Παίρνοντας ως βάση το Αρσενικό Νάξου, μας μεταφέρει στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων και μας αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για το αγνό αυτό προϊόν, το οποίο αναγνωρίστηκε το 2019 ως Π.Ο.Π.

Δείτε το video

 

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Κορονοϊός: Πρόβλεψη «βόμβα»! «Μάσκα παντού, τηλεργασία και lockdown αλλιώς 700 κρούσματα ημερησίως»!
Κορονοϊός: Πρόβλεψη «βόμβα»! «Μάσκα παντού, τηλεργασία και lockdown αλλιώς 700 κρούσματα ημερησίως»!
Κορονοϊός: Πρόβλεψη «βόμβα»! «Μάσκα παντού, τηλεργασία και lockdown αλλιώς 700 κρούσματα ημερησίως»!
Μαρκέλλα Σαράιχα: Παρουσίασε το βιβλίο της 12 Month Journey In Greece στη Ρόδο παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Δήμου
Μαρκέλλα Σαράιχα: Παρουσίασε το βιβλίο της 12 Month Journey In Greece στη Ρόδο παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Δήμου
Μαρκέλλα Σαράιχα: Παρουσίασε το βιβλίο της 12 Month Journey In Greece στη Ρόδο παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Δήμου
Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ