search-button
cross-out

Cacio e pepe: Πώς να φτιάξετε τη λαχταριστή Ιταλική μακαρονάδα

Aπό τον Τίμο Ζαχαράτο
Cacio e pepe: Πώς να φτιάξετε τη λαχταριστή Ιταλική μακαρονάδα
Υλικά
500γρ σπαγγέτι
25ογρ βούτυρο
350γρ παρμεζάνα ψιλοτριμμένη
1/4 κγ μοσχοκάρυδο τριμμένο
2 κσ αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
100γρ πεκορίνο

Δείτε πως να την φτιάξετε βήμα βήμα στο video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr