Μοσχάρι Βέροιας με χοντρά μακαρόνια

Υλικά για 4 άτομα
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1.200 γρ. μοσχάρι Βέροιας, κομμένο σε μικρά κομμάτια (σπαλομίτα ή λαιμός)
2 ξερά κρεμμύδια
7 σκελίδες σκόρδο
1 κούπα μαυροδάφνη
4 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1/2 ξυλάκι κανέλας
6-8 γαρίφαλα
1/2 πορτοκάλι
2-3 κλωνάρια μαντζουράνα
1 κγ άνθος αλατιού
1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1 κούπα νερό
500 γρ μακαρόνια χοντρά, βρασμένα
1 1/2 κουπα κασέρι
1 κούπα πεκορίνο
Για το σερβίρισμα
ψιλοκομμένος μαϊντανός
Δείτε τη συνταγή στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.