search-button
cross-out

Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα από τον Ζαν Λουί Καψαλά

Ένας μουσακάς...αλλιώτικος!
Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα από τον Ζαν Λουί Καψαλά

Ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς μάς φτιάχνει μουσακά με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη

1 κιλό γαλοπούλα (κιμάς) ή ψιλοκομμένο κρέας

200 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κρεμμύδι ξερό

2 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. μαϊντανο ή κόλιανδρο φρέσκο

1 ποτήρι λευκό κρασί

50 γρ. τριμμένο τυρί μαλακό

1 ξύλο κανέλα

Λίγο αστεροειδή γλυκάνισο ή θυμάρι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για τη μπεσαμέλ:

100 γρ. αλεύρι

100 γρ. βούτυρο

1 λίτρο γάλα

Λίγο μοσχοκάρυδο

Δείτε τη συνταγή στο video από την εκπομπή Happy Day

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr