search-button
cross-out

Πάστα black forest

Ο διακεκριμένος pastry chef Κρίτωνας Πουλής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής του και παρουσιάζει βήμα-βήμα δύο γλυκά.
Πάστα black forest

Μαζί με τους συνεργάτες του Λένα Σαμέρκα και Άλκη Μουτσάη, σε αυτό το επεισόδιο, φτιάχνουν στην πρώτη και μεγαλύτερη συνταγή μία πάστα black forest με βύσσινο και στη δεύτερη πιο σύντομη ένα κέικ γιαουρτιού με βύσσινο.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, ανάμεσα στις δύο συνταγές, πραγματοποιείται βιντεοκλήση με έναν Έλληνα σεφ που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Σε αυτό το επεισόδιο μας μιλάει για τη δική του εμπειρία ο Κύρκος Ζήσης από τις Βρυξέλλες.

Στην εκπομπή που έχει να δείξει πάντα «Κάτι γλυκό»

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr