Πάβλοβα
Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει πάβλοβα!
Για την μαρέγκα θα χρειαστούμε:
120 γρ. ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου (4 αυγά)
1/2 κ.τ.γ. (2γρ) κρεμόριο ή 5 σταγόνες λεμόνι
200 γρ. λεπτή λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
1/2 κ.τ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.τ.γ. λευκό ξύδι
15 γρ. κόρν φλάουρ
Δείτε τη συνταγή στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.