search-button
cross-out

Πρωινός Φραπές… με την Τάμτα!

Δεν είναι «Αυταπάτη» - η iconic Τάμτα μας ταξιδεύει μερικές δεκαετίες πίσω μέσα από το νέο της βίντεο κλιπ!
Πρωινός Φραπές… με την Τάμτα!

Η ανατρεπτική vocalist και fashion forward performer με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε της δισκογραφικό βήμα.

Το album Identity Crisis που κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά ξεχώρισε στην alternative pop σκηνή, παρουσιάζοντας μια Τάμτα διαφορετική από ό,τι είχαμε συνηθίσει – μια Τάμτα η οποία μέσα από τα τραγούδια της μας ταξίδεψε σε έναν συναρπαστικό μουσικό κόσμο με σύγχρονους dark pop ήχουςδυναμικές μπαλάντες και mid tempo τραγούδια minimal αισθητικής.

Το club banger «Αυταπάτη (High In The Afterparty είναι το δεύτερο κατά σειρά music video που κυκλοφορεί από το album, μετά το ομότιτλο Identity Crisis.

Με ξεκάθαρες αναφορές στα «Πρωϊνά», μία από τις πρώτες πρωϊνές εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης η οποία φιλοξένησε στο παρελθόν μεγαθήρια της εγχώριας μουσικής σκηνής, η Τάμτα οπτικοποίησε την «Αυταπάτη» βασισμένη σε μια ιδέα που σκέφτηκε, επιμελήθηκε και υλοποίησε η ίδια: να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωϊνός Φραπές» ως πρωτοεμφανιζόμενη παρουσιάζοντας το τραγούδι της, συνοδευόμενη από χορεύτριες και πλαισιομένη από abcstract παρουσίες – όπως συνηθιζόταν για πολλές δεκαετίες στις πρωϊνές εκπομπές.

Υιοθετώντας όλα τα beauty trends της εποχής – περμανάντ μαλλιώνέντονο βάψιμο, styling της απόλυτης υπερβολής με βάτες, λίκρα κολάν σε φλούο χρώματα, λαστιχένιες κορδέλες στο κεφάλι και αθλητικά κορμάκια – η Τάμτα επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά πως αποτελεί το μεγαλύτερο style icon των τελεταίων δεκαετιών στην Ελλάδα.

Πρωϊνός Φραπές… με την Τάμτα! Στον ρόλο της παρουσιάστριας, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» Μελίνα Κόντη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

Αχιλλέας  Θεοφίλου: Οικογένεια και φίλοι λένε αυτή την ώρα το  τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μουσικό παραγωγό…
Videos

Αχιλλέας Θεοφίλου: Οικογένεια και φίλοι λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μουσικό παραγωγό…

Συνελήφθη η δημοσιογράφος για τις “χρυσές απάτες” με τα ταξίδια και στο Αμπού  Ντάμπι.  Τα ονόματα  των υπουργών που χρησιμοποιούσε
Videos

Συνελήφθη η δημοσιογράφος για τις “χρυσές απάτες” με τα ταξίδια και στο Αμπού Ντάμπι. Τα ονόματα των υπουργών που χρησιμοποιούσε

Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα η δημοσιογράφος που συνελήφθη για τις απάτες με τα ταξίδια
Videos

Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα η δημοσιογράφος που συνελήφθη για τις απάτες με τα ταξίδια

Κώστας Ηλιάκης: 19 χρόνια από τον θάνατο του σμηναγού – Ημέρα πένθους για την Πολεμική Αεροπορία
Ελλάδα

Κώστας Ηλιάκης: 19 χρόνια από τον θάνατο του σμηναγού – Ημέρα πένθους για την Πολεμική Αεροπορία

«Με πυροβόλησαν» – Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στον δράστη της δολοφονίας του 41χρονου  στη Ραφήνα
Ελλάδα

«Με πυροβόλησαν» – Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στον δράστη της δολοφονίας του 41χρονου στη Ραφήνα

To Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας περιμένει και φέτος  να στηρίξουμε τα παιδιά με καρκίνο στο πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός, το  «Riviera Shopping  for  a  Good Cause»
ΑΓΟΡΕΣ

To Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας περιμένει και φέτος να στηρίξουμε τα παιδιά με καρκίνο στο πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός, το  «Riviera Shopping for a Good Cause»

Τραγικό τέλος για τον 65χρονο ψαρά που αγνοούνταν: H σορός του εντοπίστηκε κοντά στη Σπιναλόγκα
Ελλάδα

Τραγικό τέλος για τον 65χρονο ψαρά που αγνοούνταν: H σορός του εντοπίστηκε κοντά στη Σπιναλόγκα

Νεογνό στα σκουπίδια: Για απόπειρα παιδοκτονίας διώκεται η 34χρονη – Σήμερα απολογείται
Ελλάδα

Νεογνό στα σκουπίδια: Για απόπειρα παιδοκτονίας διώκεται η 34χρονη – Σήμερα απολογείται

zinapost.gr