Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει λιγκουίνι με πέστο αβοκάντο και σολομό

Εσείς θα τα δοκιμάσετε;
Υλικά:
500 γρ. λιγκουίνι
2 λίτρα νερό
Αλάτι
500 γρ. φιλέτο σολομού
1 λευκό κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
200 γρ. σπανάκι
Για το πέστο αβοκάντο:
2 αβοκάντο ώριμα
Χυμός από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 ματσάκι βασιλικού
50 ml ελαιόλαδο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
50 γρ. κουκουνάρι
Αλάτι Πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο video