«Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη Μαρία που είχε σωθεί όταν ήταν βρέφος από τον σεισμό στην Καλαμάτα -Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της: 5 Απρίλη έχασα τη μάνα μου, 5 Απρίλη έχασα και το παιδί μου…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Έφυγε» από τη ζωή  στις 5 Απριλίου η Mαρία Αθανασοπούλου, η  38χρονη μητέρα που είχε σωθεί όταν ήταν βρέφος δέκα ημερών από τον φονικό σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα.

Η Μαρία, αν και κατάφερε να βγει ζωντανή,  από τα συντρίμμια μετά από 26  ώρες  στη διάρκεια της ζωής της  αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συντετριμμένος ο πατέρας της , ο οποίος τη μεγάλωσε σαν μάνα και πατέρας, μίλησε  αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  και στον Σπύρο Σιγουρο για τη ζωή της και την αιτία του θανάτου της.

Έμεινε 26 ώρες στα συντρίμμια, είχε μια βαθιά ουλή στον αυχένα που της άφησε προβλήματα, δεν αναπτύχθηκε ποτέ σωστά…Οι γιατροί δεν κατάλαβαν ποτέ τι είχε.Είχε συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, όμως δεν έπασχε από τη νόσο. Έπαιρνε πολλά φάρμακα, είχε αφόρητους πόνους στο κεφάλι, αστάθεια και επιληψία. Tη μεγάλωσα μόνος μου, μάνα και πατέρας μαζί…”, τόνισε συντετριμμένος ο πατέρας της.

Δείτε το video