Ελεύθερος μέχρι το Εφετείο ο 40χρονος που κατέγραφε τη σύζυγό και τα παιδιά του με κρυφή κάμερα και διακινούσε το υλικό: Αν δεν το ζήσεις, δεν ξέρεις…

Όσα είπε η σύζυγος του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε κάθειρξη 13,5 ετών καταδικάστηκε ένας 40χρονος άνδρας από την Πέλλα ο οποίος είχε κατηγορηθεί πως κατέγραφε με κρυφή κάμερα την σύζυγο και τα παιδιά του και διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγα χρόνια, το 2020 και είχε προκαλέσει σοκ.

Ο πατέρας είχε στήσει κρυφά δύο κάμερες στο μπάνιο του σπιτιού του και κατέγραφε την σύζυγο, τα ανήλικα παιδιά τους και τον ενήλικο γιο της συζύγου του από τον προηγούμενο γάμο της, παραβιάζοντας εν αγνοία τους τις προσωπικές τους στιγμές.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία της συζύγου του και οι αστυνομικοί διερεύνησαν το σπίτι της οικογένειας.

Ο πατέρας φέρεται πως επεξεργαζόταν το επίμαχο υλικό το οποίο και κατέγραφε και στη συνέχεια το διακινούσε στο διαδίκτυο σε σελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Ο 40χρονος κάθισε στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Σερρών όπου και κρίθηκε ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και διακίνησή τους σε κακουργηματική μορφή για την σύζυγο και πλημμεληματική για τα παιδιά.

Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Αποκλειστικά  στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε η σύζυγος και θύμα του 40χρονου που την κατέγραφε μαζί με τα παιδιά τους με κρυφή κάμερα & διακινούσε το υλικό.

Δείτε το video