Ελεύθερος ο οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε για βιασμό 19χρονης στον Άγιο Στέφανο-Tι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση και τι ισχυρίζεται ο οδηγός

«Υπήρξε ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ήταν αρνητική ως προς τα ευρήματα», είπε ο δικηγόρος του οδηγού Σάκης Κεχαγιόγλου, στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ελεύθερος αφέθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως ο 30χρονος οδηγός ταξί ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια 19χρονη μετά από καταγγελία που έκανε η ίδια στις αρχές.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός σημειώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η 19χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί με μια 22χρονη. Όταν η 22χρονη κατέβηκε ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή με την 19χρονη και όπως εκείνη φέρεται να κατέθεσε,  σταμάτησε το αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Οι αρχές βρήκαν τον οδηγό ο οποίος και συνελήφθη.

Ο 30χρονος οδηγός ταξί με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

«Υπήρξε ιατροδικαστική έκθεση, η οποία ήταν αρνητική ως προς τα ευρήματα», είπε ο δικηγόρος του οδηγού Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Δείτε το video