Γονείς Ελένης Τοπαλούδη: Το όνειρό τους για τη δημιουργία ιδρύματος κατά της κακοποίησης των γυναικών και η αποζημίωση που ζητούν από τους δολοφόνους της κόρης τους

Όσα είπαν στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Σπάσε τη σιωπή είναι το μήνυμα που απευθύνει το μορφωτικό ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ για την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό. Στοχος της εκστρατείας πέρα από την ενημέρωση είναι η ευαισθητοποίηση των αρχών και η παρότρυνση των παιδιών που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις να σπάσουν τη δική τους σιωπή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι γονείς των αδικοχαμένων γυναικών, της Ελένης, της Σοφίας, της Ντόρας και της Ερατούς. Όλες μαζί μια γροθιά απέναντι στην βία.

Την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Τασούλα Παπανικολάου και Σπύρος Λάμπρου ενώ το παρών έδωσε και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που η ηθοποιός Καρυοφιλιά Καραμπέτη, συναντησε την Κούλα Αρμουτίδου και θυμήθηκε πως σε κάποιο καμαρίνι στο θέατρο είχε συναντηθεί και με την αδικοχαμένη Ελένη Τοπαλούδη.

Στο πλατό της εκπομπής  Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου και Γιάννης Τοπαλούδης και  μίλησαν για το όνειρό τους και τη δημιουργία ιδρύματος κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Δείτε το video