Η σπαρακτική έκκληση της μητέρας του 27χρονου Θάνου: Δεν εξαφανίζονται έτσι οι άνθρωποι… Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και…

Όσα είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 27χρονου Αθανάσιου (Θάνου) Χαρικιόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου 2023 από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα.

“Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω”, τόνισε χαρακτηριστικά  ο πατέρας του 27χρονου.
Το μεσημέρι της Παρασκευής  σε ζωντανή σύνδεση μίλησε στην εκπομπή και η μητέρα του Θάνου, η οποία έκανε μια σπαρακτική έκκληση:
“Δεν εξαφανίζονται έτσι οι άνθρωποι…Κάποιος θα είδε κάτι…Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του…”, τόνισε χαρακτηριστικά. 
Δείτε όσα είπε