Ξεσπά η κόρη της συζύγου του κομμωτή στα Βριλήσσια: Όταν βρέθηκαν οι κάμερες στο σπίτι μας τρελαθήκαμε. Νιώθουμε αηδία και ντροπή….

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν σε κομμωτήριο σε κεντρικό δρόμο των Βριλησσίων αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία για ύπαρξη καμερών στις τουαλέτες.

Οι αστυνομικοί αφού ζήτησαν να πάνε στην τουαλέτα διαπίστωσαν ότι ο 49χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε εγκαταστήσει αθέατο σύστημα καταγραφής, με δύο μικροσκοπικές κάμερες, στις δύο τουαλέτες του καταστήματος. Ο 49χρονος κατέγραφε τις πελάτισσες και τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους την ώρα που εκείνοι πήγαιναν στην τουαλέτα.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατασχέθηκαν δύο κάμερες με τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους, ένα κινητό τηλέφωνο, ένας υπολογιστής, μία συσκευασία με ουσίες αναμειγμένες με παυσίπονο, και ένα χάρτινο μπλε καλαμάκι για τη χρήση τους.

Επίσης, κλήθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να ερευνήσει το χώρο. Η δικογραφία αφορά στα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η σύζυγος του φερόμενου ως δράστη δηλώνει σοκαρισμένη από το περιστατικό και όπως αναφέρει η δικηγόρος της έκανε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση  η  κόρη της συζύγου του, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά:

“Δεν το περιμέναμε με τίποτα να συμβούν τέτοιες πράξεις σε βάρος μας. Δε μας είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να υποπτευθούμε κάτι τέτοιο. Όταν βρέθηκαν οι κάμερες στο σπίτι μας τρελαθήκαμε. Νιώθουμε αηδία και ντροπή. Είμαστε στη διάθεση των αρχών και απαιτούμε από τη Δικαιοσύνη να τιμωρηθεί με τη χειρότερη ποινή που υπάρχει για όσα έχουμε υποστεί”.

Δείτε το video