Ξεσπά η μητέρα του 11χρονου που δέχτηκε επίθεση από πιτμπουλ και πάλεψε για να σωθεί: Είμαστε στο νοσοκομείο από τις 26 του μήνα και ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει ενδιαφερθεί τι κάνει το παιδί

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένα 11χρονο παιδί όταν κατά την βόλτα του με το ποδήλατο δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πιτμπουλ στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Ο 11χρονος που αιφνιδιάστηκε από την επίθεση, προσπάθησε να αμυνθεί, ωστόσο το σκυλί άρχισε να τον δαγκώνει στο κεφάλι, το πρόσωπο αλλά και άλλα μέρη του σώματος.

Ο πατριός του 11χρονου παιδιού μιλώντας στην Κατερίνα Σουλιώτη αποκάλυψε πως ο μικρός για να καταφέρει να γλιτώσει τη ζωή του παρίστανε το νεκρό και έτσι μπόρεσε να ξεφύγει.

Το αγοράκι ακόμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς διαπιστώθηκε πως ένα δόντι του σκύλου είχε τρυπήσει το κρανίο του.

Η μητέρα του 11χρονου  αγοριού μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής  στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”.
“Το παιδάκι πάει καλύτερα. Έχει πολύ καλούς γιατρούς δίπλα του και τους ευχαριστώ…Είμαι 100% σίγουρη ότι το σκυλί ανήκει στον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί ο αδερφός του ιδιοκτήτη είχε ρωτήσει τον άντρα μου ποιον δάγκωσε το σκυλί. Ο ιδιοκτήτης είχε καλέσει τον αδερφό του και ο άντρας μου άκουσε που του έλεγε να πει ότι το σκυλί δεν του ανήκει”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε όσα είπε