Ξεσπάσε η αδερφή της Γεωργίας που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία: 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πλουτοχώρι Ηλείας για τον εντοπισμο του 45χρονου οδηγού που το βράδυ της Δευτερας παρασύρθηκε από χείμαρρο καθώς προσπαθούσε να διασχίσει με το όχημά του το γεφύρι στην είσοδο του χωριού.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η άτυχη Γεωργία, η41χρονη αρραβωνιαστικιά του η οποία το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρή εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα ενώ εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό τους μέσα σε λασπόνερα. Η αδελφή της αδικοχαμένης Γεωργίας μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ενώ η πυροσβεστική συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον 45χρονο άντρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

“Έπαιρνα την αδερφή μου, δεν το σήκωνε και κατάλαβα ότι ήταν αυτοί,,, Είναι μαζί από παιδιά. Είναι ένας έμπειρος οδηγός. Και δεν μπορεί επειδή βρέχει. να πνιγόμαστε. 40 χρονών άνθρωποι να πνίγονται επειδή έβρεξε. Δεν το χωράει το μυαλό μας. Πώς γίνεται επειδή βρέχει στην Ελλάδα να πνιγόμαστε…Η Γεωργία αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά, την αγαπούσαν όλα. Ήταν το πιο ευαίσθητο άτομο που έχω γνωρίσει”, τόνισε συγκινημένη.

Δείτε το video