Κύκλωμα μαστροπείας – Κατηγορουμένος Tatoo artist: Συνευρέθηκα με δύο κορίτσια που δεν ήξερα ότι είναι ανήλικες… Μου πρότειναν να τους κάνω τατουάζ και αντί να με πληρώσουν να κάνουμε σεξ…. Με έμπλεξαν…

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σαν δύο συγκοινωνούντα δοχεία μοιάζουν τα 2 κυκλώματα μαστροπείας που εκπόρνευαν ανήλικα κορίτσια έναντι αμοιβής.

Το 1ο κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2024 και το 2ο τον Μάρτιο του 2024, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και την αστυνομία να μην αποκλείει νέες συλλήψεις καθώς και εντοπισμό άλλων θυμάτων.

Τα δύο κυκλώματα φαίνεται ότι συνδέονται μεταξύ τους καθώς εμφανίζουν κοινούς δράστες αλλά και θύματα

Οι αρχηγοί των 2 κυκλωμάτων φέρεται να είναι γυναίκες νεαρής ηλικίας που ίσως να γνωρίζονται μεταξύ τους και συγκεκριμένα

στο 1ο κύκλωμα, η 26χρονη Λορέλακαι στο 2ο κύκλωμα  ,μία 25χρονη γυναίκα

Οι δύο νεαρές φαίνεται να διέθεταν και κοινό μόντους οπεράντι καθώς “ψάρευαν” ανήλικες παριστάνοντας τους τις φίλες, κανόνιζαν με τους πελάτες αμοιβές 100- 400 ευρώ, κρατούσαν για λογαριασμό τους από 50- 200 ευρώ ενώ  συχνά τις “πλήρωναν” με ναρκωτικές ουσίες.

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»  και στην Εύη Γιαρκιά μίλησε αποκλειστικά ο κατηγορούμενος tattoo artist που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Συνευρέθηκα με δύο κορίτσια που δεν ήξερα ότι είναι ανήλικες. Μου ζήτησαν να τους κάνω τατουάζ και μου πρότειναν αντί να με πληρώσουν να κάνουμε σεξ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε