Μυστήριο με την εξαφάνιση 43χρονης από τις Αχαρνές- Η έκκληση του 27χρονου γιου της: Η μάνα μου γίνεται χαλί να την πατήσω, όπως κι εγώ για εκείνη. Την αγαπάω όσο τίποτε άλλο…

Όσα αποκάλυψε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η έρευνα για τον εντοπισμό της 43χρονης Ευρυδίκης Σούρλα, η οποία εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μενιδίου το πρωί του Σαββάτου στις 20 Ιανουαρίου 2024 και έκτοτε αγνοείται η τύχη της ενώ ήδη έχει εκδοθεί Silver Alert.

Η 43χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα 3ων παιδιών. Τα δυο μικρότερα παιδιά της ζουν με τον πατέρα τους στην επαρχία ενώ ο 27χρονος γιος της ζει στην Αθήνα και είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα  και στην Κατερίνα Σουλιώτη και περιέγραψε πως η μητέρα του η οποία ζούσε με τον φίλο της σε κοντέινερ στο στρατόπεδο Καποτά, χάθηκε.

Στην εκπομπή  μίλησε και η αδελφή της 43χρονης.

“Ήταν με έναν άνθρωπο που γνώρισε σχετικά πρόσφατα, το πολύ δύο μήνες. Πήγαινα κι εγώ την έβλεπα, μιλάγαμε. Δούλευα κι εγώ 15-16 ώρες τη μέρα. Αυτός φαινόταν καλός άνθρωπος και της φερόταν ωραία. Τώρα τελευταία, στις 20 του μηνός, είχαμε μια λογομαχία μαζί. Ο λόγος ήταν και αυτός, αλλά και διάφορα προσωπικά μας θέματα, όπως μια μάνα με τον γιο της. Η μάνα μου γίνεται χαλί να την πατήσω, όπως κι εγώ για εκείνη. Την αγαπάω όσο τίποτε άλλο. Και φεύγουν μαζί εκείνη τη μέρα και μου λέει: «φεύγω». Μου έστειλε μήνυμα: “παλικάρι μου, θα μου κλείσει από μπαταρία, θα σε πάρω εγώ πάλι να μιλήσουμε”. Αυτό έγινε μεσημέρι. Έκτοτε, δεν μπορώ να τους βρω πουθενά. Το κινητό του αυτουνού και της μάνας μου κλειστό μονίμως… Ήθελε να κόψει τη χρήση. Μου έλεγε: “αγόρι μου δε θέλω άλλο αυτή τη ζωή. Έχω άλλα δυο παιδάκια. Είχε μπει σε πολλά προγράμματα. Τώρα μαζεύαμε λίγα χρήματα, ώστε να μπει στο πρόγραμμα”, τόνισε χαρακτηριστικά  ο 27χρονος.

Δείτε το video