Πυροβολισμός 16χρονου Ρομά από αστυνομικό- Γιώργος Ραφτογιάννης, βαλλιστικός αναλυτής: Το σημείο κλειδί της υπόθεσης είναι ότι είχαμε…

Ο βαλλιστικός αναλυτής Γιώργος Ραφτογιάννης για τους πυροβολισμούς του αστυνομικού κατά την διάρκεια της καταδίωξης του 16χρονου Ρομά.

Διαφωνία ανακριτή- εισαγγελέα υπήρξε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την απολογία του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα παραμείνει σε κατ’οίκον περιορισμό μέχρι την τελική απόφαση.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή  συνεχίζει  εντωμεταξύ να  δίνει ο 16χρονος Ρομά-πατέρας ενός μικρού παιδιού-που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από την καταδίωξη με αστυνομικούς που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο  βαλλιστικός αναλυτής Γιώργος Ραφτογιάννης, ο οποίος  εξήγησε τι συνέβη με τον 32χρονο αστυνομικό που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο ρομά.

Σε απευθείας σύνδεση μίλησαν επίσης  ο Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά και η Κ. Δημογλίδου εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Δείτε το video