Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη: Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλο αποχαιρέτισαν τον Γιώργο Ζαγκλιβέρη στην Παλαιοκώμη Σερρών. Τον 30χρονο ποδοσφαιριστή που τους τελευταίους μήνες έδινε μια άνιση μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωνα μπέρκετ, έναν εξαιρετικά επιθετικό τύπο καρκίνου που μπορεί να εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο το σώμα.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης ήταν ένας μεγάλος μαχητής της ζωής. Μέσα από τα βίντεο του στα σόσιαλ μίντια είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου ενώ δεν είχε διστάσει να δείξει την αλλάγή στο σώμα αλλά και το πρόσωπό του.

Οι γονείς του 30χρονου συγκινημένοι, λίγο μετά το τελευταίο αντίο που είπαν στο παιδί τους, μίλησαν στην εκπομπή μας και την Κατερίνα Σουλιώτη για τον δικό τους Γιώργο που μέσα από τον αγώνα του έδινε δύναμη και κουράγιο σε όλο τον κόσμο.

Συντετριμμένη και η μητέρα του 30χρονου Γιώργου. Ευχαριστεί όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στο παιδί της.

“Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε