Συγκινεί η ιστορία ζωής του 24χρονου παραολυμπιονίκη ποδηλασίας, Νίκου Παπαγγελή: Ο καρκίνος, ο ακρωτηριασμός και η εξομολόγηση αγάπης στην κοπέλα του, την Κωνσταντίνα

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή "Ζήνα το βράδυ"

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου, η νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, “Zήνα το βράδυ”.

Στην εκπομπή είδαμε μεταξύ άλλων την συγκινητική εξομολόγηση του 24χρονου παραολυμπιονίκη ποδηλασίας, Νίκου Παπαγγελή, ο οποίος μίλησε για το πως οδηγήθηκε στον ακρωτηριασμό αλλά και για τη ζωή του.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που οδήγησε στον ακρωτηριασμό και τη ζωή του μετά από αυτό μίλησε στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ ο παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής.

“Ήμουν ένα παιδί που δεν μπορούσε να κάτσει κάτω με τίποτα. Τον καρκίνο τον ανακάλυψα τυχαία, μετά από έναν πόνο που είχα πάνω από το γόνατο. Κατάλαβα τι πρόκειται να ακολουθήσει όταν πήγα στο νοσοκομείο και είδα παιδιά χωρίς μαλλιά. Ένιωσα ένα συναίσθημα αγωνίας, γιατί δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια…

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πολύ όμορφη σχέση με την κοπέλα μου, την Κωνσταντίνα. Είναι πολύ σπουδαίο να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου κάποιον που σε στηρίζει 100% σε αυτό που κάνεις, σε αγαπάει και σε βοηθά τις μέρες που δεν μπορείς να δώσεις τίποτα προς τα έξω. Την ευχαριστώ και την αγαπώ. Ποτέ δεν την ένοιαξε η αναπηρία μου..”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video