Συγκλονίζει η μητέρα που της έδωσαν και κράτησε στην αγκαλιά της και θήλασε ξένο μωρό: «Έχω απώλεια μνήμης από το σοκ»

Κράτησαν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο κοριτσάκι τους, την επόμενη όμως ημέρα τους ενημέρωσαν ότι τους έδωσαν...λάθος μωρό.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Λάρισα που έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Αύγουστο. Αμέσως μετά τη γέννα  κρατούσαν στα χέρια τους ένα κοριτσάκι το οποίο ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν το δικό τους.

Το τραγικό λάθος είχε γίνει μέσα στο μαιευτήριο. Η 30χρονη μητέρα η οποία γέννησε στις 18 Αυγούστου κράτησε το μωράκι που της έφεραν στην αγκαλιά της και το θήλασε ενώ βγήκε και φωτογραφίες τις οποίες και έστειλε στους συγγενείς της. Ωστόσο την επόμενη ημέρα το μαιευτήριο αναγνώρισε το…λάθος του, ότι δηλαδή το μωρό που της παρουσίασαν ήταν μιας άλλης γυναίκας που γέννησε την ίδια ημέρα. Μάλιστα και το δικό τους μωράκι το είχε θηλάσει η άλλη γυναίκα.

Το ζευγάρι για να είναι απολύτως σίγουρο πως κρατά στην αγκαλιά του το πραγματικό τους μωρό ζήτησε και έκανε εξέταση dna ενώ αυτό που ζητούν είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το περιστατικό καθώς όπως υποστηρίζουν από όλη αυτή την αναστάτωση τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε το ζευγάρι που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.

Δείτε το video