Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου Δημήτρη που βρήκε φριχτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε σε ρομπιτικό κάδο: Τον άκουγαν πολλοί να φωνάζει “βοήθεια” αλλά…

Όσα λέει για τον θάνατο του γιου του

Βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον εγκλώβισε η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου απορριμάτων και τον διαμέλισε. Ο λόγος για έναν 35χρονο νέο που τον περασμένο Μάιο την ώρα που πέταξε ένα σκουπίδι στον κάδο απορριμάτων, κατά λάθος πέταξε και μια σακούλα με φάρμακα. Χωρίς να το σκεφτεί ο ίδιος επέστρεψε στον κάδο, έσκυψε και έβαλε το πάνω μέρος του σώματός του μέσα στον κάδο ώστε να πιάσει τη σακούλα. Όμως ο ρομποτικός κάδος μπήκε σε λειτουργία, τον εγκλώβισε και ο 35χρονος βρήκε φρικτό θάνατο. Ο πατέρας του 35χρονου Δημήτρη μιλώντας στην εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό ζητά να μάθει την αιτία που ο γιος του έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Ενώ ο ίδιος έχει ακόμα ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που  όπως λέει ζητά συνεχώς τον αδελφό του.

Ο ξάδελφος του Δημήτρη μιλώντας στην εκπομπή και το Στρατή Λημνιό κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια των αρχών ενώ όπως θα πει κανείς δεν συλληπήθηκε την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης ήταν ένας νέος γεμάτος ζωή. Είχε φίλους, αγαπούσε τα σόσιαλ μίντια και συχνά ανέβαζε φωτογραφίες. Τραγική ειρωνεία, πριν από λίγα χρόνια ο ίδιος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών ενώ στη λεζάντα είχε στίχους από το τραγούδι του Βασίλη Καρρά γράφοντας : στα σκουπίδια, εκεί έχω κάνει τα καλύτερα ταξίδια….

Δείτε το video