Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 35χρονο Δημήτρη που διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο: Άκουσα κάποιον να καλεί σε βοήθεια… Έτρεξα και είδα τον Δημήτρη με τα πόδια έξω από τον κάδο….

Η οικογένεια του θύματος έχει καταθέσει μήνυση και κάνει λόγο για εγκληματική αμέλεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο τραγικός θάνατος του 35χρονου Δημήτρη στην Αλεξανδρούπολη συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Δημήτρης έχασε τη ζωή του με απίστευτα βίαιο τρόπο όταν όταν τον εγκλώβισε η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου απορριμμάτων και τον διαμέλισε.

Ήταν τον περασμένο Μάιο όταν ο 35χρονος νέος την ώρα που πέταγε ένα σκουπίδι στον κάδο απορριμμάτων κατά λάθος πέταξε και μια σακούλα με φάρμακα. Χωρίς να το σκεφτεί ο ίδιος έσκυψε και έβαλε το πάνω μέρος του σώματός του μέσα στον κάδο ώστε να πιάσει τη σακούλα. Όμως ο ρομποτικός κάδος μπήκε σε λειτουργία, τον εγκλώβισε και ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Στρατής Λημνιός ταξίδεψε  στην Αλεξανδρούπολη και συναντήθηκε με τον πατέρα του Δημήτρη στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο γιος του.

Ο Δημήτρης ήταν ένας νέος γεμάτος όνειρα και αγάπη για την οικογένειά του. Αγαπούσε υπερβολικά τον μικρότερο αδελφό του ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ονειρευόταν να φτάσει ψηλά.

Την δική του απάντηση στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα έστειλε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης.

Ήταν και παραμένει ένα γεγονός που συντάραξε και συγκλόνισε όλη την τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης. Ο ρομποτικός αυτός κάδος λειτουργεί στο κέντρο της πόλης περισσότερο από μια δεκαετία εξυπηρετώντας τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Φέρει πιστοποιήσεις από την κατασκευάστρια εταιρία ενώ έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες συντηρήσεις. Παρακολουθούμε την υπόθεση η οποία δεν έχει κλείσει καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και περιμένουμε το τελικό πόρισμα.

Δείτε το video