Θρίλερ με τη δολοφονία της 24χρονης Φαίης-Η ομολογία της αδελφής της και τα στοιχεία που προκαλούν αναπάντητα ερωτηματικά

Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Ζήνα το βράδυ

Ο φάκελος της υπόθεσης – θρίλερ της δολοφονίας της 24χρονης Φαίης Μπακογιώργου άνοιξε το βράδυ της Τετάρτης στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ένα άψυχο κορμί. Ένα φρικτό έγκλημα στα … αζήτητα. Δύο χρόνια μετά, η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της προφυλακίστηκαν.

Αναπάντητα ερωτήματα, αμέλειες και στοιχεία που άργησαν να αξιολογηθούν.

Η επιμονή του πατέρα της άτυχης Φαίης να χυθεί φως στο στυγερό έγκλημα, οδήγησε σε νέα δεδομένα, ενώ όσοι προφυλακίστηκαν τον έδειχναν ως υπαίτιο για τον θάνατό της.

Η αδελφή της φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία λέγοντας χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς:

“Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα. Την πάτησα στον λαιμό μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει”

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, που είναι και ο  τεχνικός σύμβουλος του πατέρα της Φαίης, είπε  πως  με βάση τα όσα αποκάλυψε  η αδερφή της, ο θάνατος της Φαίης επήλθε μετά από παρατεταμένη πίεση με δύναμη στον τράχηλο με παπούτσι. Αυτό όμως  δεν προκύπτει, από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, μιας και  δεν αναφέρονται διαπιστωμένες κακώσεις, ενώ ο ιατροδικαστής-πραγματογνώμονας Σ. Τσαντίρης, τόνισε πως:

“Με την ιατροδικαστική εξέταση διαγνώστηκαν μεταθανάτιες κακώσεις είτε από τη μεταφορά της σορού είτε και από τη δράση σαρκοφάγων ζώων που υπήρχαν στο σημείο”.

Δείτε το video