Θρίλερ με τον θάνατο 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα – Η εκταφή έδειξε δολοφονία ενώ ο θάνατός του είχε αποδοθεί στον καρκίνο που έπασχε

Όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται ο θάνατος 65χρονου Γερμανού στην Κρήτη, καθώς η εκταφή της σορού του έδειξε δολοφονία ενώ ο θάνατός του είχε αποδοθεί αρχικά στον καρκίνο που έπασχε.

Συγκεκριμένα το βράδυ της 6ης προς το πρωί της 7ης Απριλίου,  65χρονος που έδινε μάχη με τον καρκίνο βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, καθώς θεωρήθηκε  πως έπεσε προς τα πίσω, χτύπησε το κεφάλι του και αυτή ήταν η αιτία θανάτου του. Όταν οι  αστυνομικοί είδαν φωτογραφίες του πτώματος πρόσεξαν πως  τα τραύματα στο κεφάλι  και κάποιες εκδορές που είχε δεν φαίνονταν να είναι από πέσιμο.

Επιπλέον κάμερα ασφαλείας  κατέγραψε έναν μαυροντυμένο  άνδρα με μούσια και  κουκούλα να εμφανίζεται στην εξώπορτα, να μιλάει με τον 65χρονο, να μπαίνει στο σπίτι ενώ 20 λεπτά μετά φεύγει.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  ο Γιώργος  Σόμπολος σε  ζωντανή σύνδεση από το σημείο που έγινε το έγκλημα, μας έδωσε όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε το video