Θρίλερ με τον θάνατο του κτηνοτρόφου στα Γρεβενά- Τι απαντά η Ρουμάνα ιδιοκτήτρια της στάνης: Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον Ρούλη. Δεν σκότωσα ούτε πουλί στη ζωή μου…

Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Θρίλερ στα Γρεβενά με τον θάνατο του  69χρονου κτηνοτρόφου,  Ρούλη Μπάτζη ο οποίος είχε  εξαφανιστεί για σχεδόν δυο μήνες και τελικά βρέθηκε νεκρός.
Ο  άτυχος άνδρας εργαζόταν σε μαντρί και κάθε βράδυ επέστρεφε σπίτι του το αργότερο ως τις 10.30, μέχρι και τις 11 Ιουλίου όταν και χάθηκαν  τα ίχνη του. Ο 69χρονος βρέθηκε νεκρός  7 χλμ μακριά, από το μαντρί όπου δούλευε.
Η γυναίκα του μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Δημήτρη Μαρέδη και κατήγγειλε πως τον δολοφόνησαν.
“Ηξερα τον άνδρα μου πολύ καλά. Ο Ρούλης φοβόταν και δεν πήγαινε πουθενά μόνος του. Πρέπει να τον μετέφεραν με αυτοκίνητο…Τον σκότωσαν και τον έφαγαν τα αγριογούρουνα, για αυτό βρέθηκε μόνο το κρανίο του και τα ρούχα του που ήταν κομμένα…”, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ και ο αδελφός του μιλώντας στην εκπομπή είπε πως:

“Ο αδερφός μου δεν είχε λόγους να εξαφανιστεί. Νομίζω ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν είχε λόγο να πάει σε εκείνη την περιοχή. Κάποιος τον πήγε εκεί “.

Τέλος στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε και  η Ρουμάνα ιδιοκτήτρια του ποιμνιοστασίου που δούλευε ο άτυχος κτηνοτρόφος.

“Δεν θα έκανα ποτέ κακό στον Ρούλη. Είχα καλή σχέση μαζί του. Εγώ όταν πήγα εκεί ήταν εξαφανισμένος. Δεν τον είδα. Τι φταίω; Δε σκότωσα ούτε πουλί στη ζωή μου. Δεν έχω πάει φυλακή, δεν κάνω τέτοια πράγματα. Δε θα λέρωνα τα χέρια μου. Εγώ τον είχα ανάγκη τον Ρούλη να με βοηθάει…Δεν μου φαίνεται λογικό να βρέθηκε τόσο μακριά από το μαντρί. Φοβάμαι ότι κάτι άλλο έγινε. Πού πήγε τόσο μακριά;».

Δείτε το video