Βιασμός 12χρονης από 53χρονο: Τα μηνύματα που της έστελνε είναι σοκαριστικά και αηδιαστικά. Προκαλούν αηδία τα όσα γράφει ένας άνδρας σε ένα μικρό παιδί….

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέες μαρτυρίες  έρχονται στο φως για το “Βίο και την Πολιτεία” του 53χρονου κατηγορουμένου για βιασμό , μαστροπεία και παιδική πορνογραφία.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο  γνωστός πρωταγωνιστής Κώστας Πρέκας που γνώριζε τον 53χρονο και προχώρησε σε αποκαλύψεις στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Στην εκπομπή βρέθηκαν επίσης  ο Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης και ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ , Θανάσης Κατερινόπουλος οι οποίοι σχολίασαν την υπόθεση που έχει παγώσει το πανελλήνιο.

Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε και η  δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο:

“Τα μηνύματα αυτά είναι σοκαριστικά και αηδιαστικά. Προκαλούν αηδία τα όσα γράφει ένας άνδρας σε ένα μικρό παιδί….

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η μητέρα της μικρής τηλεφώνησε στη σύζυγο του 53χρονου και με έντονο τρόπο της είπε τι είχε κάνει ο άνδρας της στο παιδί της. Η σύζυγος προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα να πάει στην αστυνομία. Δε γνωρίζω αν της πρόσφερε χρηματικό αντίτιμο….”.

Δείτε όσα είπε