search-button
cross-out

Γιώργος Κιμούλης: Έκανε αγωγή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Ζητάει 200.000 ευρώ

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του ηθοποιού, Βασίλη Καπερνάρου
Γιώργος Κιμούλης: Έκανε αγωγή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Ζητάει 200.000 ευρώ

Στην επίδοση αγωγής κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης, αντιδρώντας στη διαγραφή του.

Ο ηθοποιός ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Σε ανακοίνωση του δικηγόρου του κ. Κιμούλη, Βασίλη Καπερνάρου, αναφέρεται:

Επιδόθηκε σήμερα στο εναγόμενο σωματείο με την επωνυμία Σ.Ε.Η., η αγωγή του Γεωργίου Κιμούλη, για την ακύρωση της, από 10/4/2022, Απόφασης διαγραφής του, από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του εναγόμενου.

Στις 91 σελίδες της νέας αυτής αγωγής του εντολέως μου, κατά του Σ.Ε.Η., αναλύονται και περιγράφονται λεπτομερώς οι λόγοι, εξαιτίας των οποίων πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση διαγραφής του κ. Κιμούλη, λόγω τυπικών και ουσιαστικών παρατυπιών, εκ μέρους του εναγόμενου σωματείου, το οποίο λειτούργησε καταχρηστικά, ύποπτα και εν τέλει έκνομα.

Ενδεικτικώς αναφέρονται ορισμένοι από τους λόγους, εξαιτίας των οποίων πρέπει να ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση περί διαγραφής:

1. Ουδόλως προκύπτει ότι ενημερώθηκαν τα ψηφίσαντα μέλη για τους δικούς μου ισχυρισμούς, ενώ ενημερώθηκαν επί των ψευδών εις βάρος μου καταθέσεων.

2. Ουδόλως προκύπτει ότι τα ψηφίσαντα μέλη ενημερώθηκαν για τις μαρτυρικές καταθέσεις υπέρ εμού, ενώ γίνεται εκτενέστατη αναφορά στις μαρτυρικές καταθέσεις εναντίον μου.

3. Σύμφωνα με το καταστατικό του εναγόμενου Σωματείου, έπρεπε να λάβουν χώρα τρεις συνελεύσεις, μέχρι να διαπιστωθεί η ύπαρξη απαρτίας. Εκ των στοιχείων, ουδόλως προκύπτει ότι έλαβαν χώρα οι δύο δήθεν αναβληθείσες, προ της τελικής, συνελεύσεις. Δηλαδή, ουδόλως προκύπτει ότι τηρήθηκαν τα καταστατικά άρθρα, περί νόμιμης διεξαγωγής συνέλευσης. Ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι ο εντολέας μου κλήθηκε μόνον (!!!) και απευθείας στην τρίτη κατά σειρά συνέλευση.

4. Ουδόλως προκύπτει ότι τηρήθηκε η καταστατική απαρτία.

5. Υπέρ της διαγραφής του ψήφισαν μόλις 154 (!!!) ηθοποιοί-μέλη του σωματείου, εκ των οποίων τουλάχιστον 78 κατέχουν θέσεις στην Διοίκηση του Σ.Ε.Η., ενώ σίγουρα επιστρατεύθηκαν και οι καταγγέλλοντες/ουσες, συνεπώς πρόκειται για μία καθαρά κατασκευασμένη διαγραφή.

6. Ψευδέστατα αναφέρονται 13 εις βάρος του καταγγελίες, εκ των οποίων για τις 3, οι ίδιοι του Σ.Ε.Η., κάνουν μια μικρή μνεία στο τέλος του πολυσέλιδου κειμένου, ότι δεν πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν… κι όμως τις περιλαμβάνουν για δημιουργία ψευδεντυπώσεων.

7. Δολίως και καταχρηστικώς, περιλαμβάνουν στις, εις βάρος του, καταγγελίες, ως καταγγέλλοντες/ουσες, τους μάρτυρες υπεράσπισης της καταγγέλλουσας κ Ζέτας Δούκα, δηλαδή τον κ Ψαρρά και την κ Χρυσικού, με μόνο σκοπό να δημιουργήσουν δυσμενέστατο και άρα τιμωρητικό, εις βάρος του, κλίμα.

8. Για την διαγραφή του κ. Κιμούλη, επικαλούνται άρθρα, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο επίσημο -ανηρτημένο καταστατικό του εναγομένου Σωματείου!!!

9. Τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, βάσει των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών, καταφέρονται, μεροληπτούν και εν τέλει προσβάλλουν βαναύσως την προσωπικότητα του εντολέως μου.

10. Στα ίδια πρακτικά, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι αναγνωρίζουν τις παρατυπίες στις οποίες προβαίνουν, τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μέλος τους: «εν τάξει… γίνονται αυτά… γι’ αυτό είμαστε εδώ για να το μαζέψουμε»!!!

Με βάση αυτές τις τραγελαφικές ενέργειες προέκυψε η διαγραφή του Γεωργίου Κιμούλη, ενός ανθρώπου με καριέρα και ιστορία στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο αριβισμού και προσπάθειας εκμετάλλευσης τηλεοπτικού χρόνου από ανερχόμενους τηλεαστέρες του κωμικού δράματος, που στοχεύουν στην γρήγορη ανέλιξη τους, με οποιεσδήποτε πράξεις.

Ο εντολέας μου, μακριά από τηλεοπτικές εκπομπές, μακριά από κροκοδείλια δάκρυα και κακοσκηνοθετημένες συμπαιγνίες, απαντά, ακολουθώντας μόνο τη νόμιμη οδό, ασκώντας τα δικαιώματα του και διεκδικώντας την δικαστική προστασία των νομίμων συμφερόντων του.

Κατά τα λοιπά, δηλώνουμε ότι σε εμάς παρανομίες, παρατυπίες, αντικαταστατικές και έκνομες ενέργειες και δολιότητες δεν περνάνε. Εμείς, όποιον μας αδικεί, θα τον «ταράσσουμε» στην νομιμότητα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

Έγκλημα στην Κρήτη: «Αν οδηγήσεις ξανά, θα σε σκοτώσω…» – Οι απειλές που δεχόταν ο 21χρονος  Nικήτας από τον 54χρονο πατέρα του φίλου του
Ελλάδα

Έγκλημα στην Κρήτη: «Αν οδηγήσεις ξανά, θα σε σκοτώσω…» – Οι απειλές που δεχόταν ο 21χρονος Nικήτας από τον 54χρονο πατέρα του φίλου του

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Ασπασία αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη στον Σταύρο και η Πολυξένη αρνείται την πρόταση γάμου του Ηλία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Ασπασία αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη στον Σταύρο και η Πολυξένη αρνείται την πρόταση γάμου του Ηλία

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει ο καθηγητής των 17χρονων που έπεσαν από πολυκατοικία – «Δύο υπέροχα πλάσματα, άριστες μαθήτριες που όλοι λάτρευαν»
Ελλάδα

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει ο καθηγητής των 17χρονων που έπεσαν από πολυκατοικία – «Δύο υπέροχα πλάσματα, άριστες μαθήτριες που όλοι λάτρευαν»

Άγιος έρωτας – Ο Νικόλαος αψηφά τις αποφάσεις της Μητρόπολης!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Νικόλαος αψηφά τις αποφάσεις της Μητρόπολης!

Τριήμερο πένθος στον δήμο Ηλιούπολης μετά την τραγωδία με τις 17χρονες
Ελλάδα

Τριήμερο πένθος στον δήμο Ηλιούπολης μετά την τραγωδία με τις 17χρονες

Ηράκλειο:  39χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εν ώρα πτήσης – Χτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
Ελλάδα

Ηράκλειο: 39χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία εν ώρα πτήσης – Χτύπησε τη γυναίκα του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Μπαμπά, σ ’αγαπώ: Πώς μία…κρέπα αναστατώνει δύο σπίτια;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπαμπά, σ ’αγαπώ: Πώς μία…κρέπα αναστατώνει δύο σπίτια;

Ραγίζει καρδιές γιατρός ΕΚΑΒ για Άγγελο: «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»
Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές γιατρός ΕΚΑΒ για Άγγελο: «Έκανε έναν αναστεναγμό και έκλεισε τα μάτια»

zinapost.gr