Mακαρονοσαλάτα από την Εύα Παρακεντάκη!

Ένα απόλυτα καλοκαιρινό πιάτο!

Υλικά

  • 15 ντοματίνια
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 4-5 κ.σ Μαγιονέζα
  • ½ λεμόνι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό. Εντωμεταξύ σε ένα σουρωτήρι σουρώνουμε τον τόνο από το λάδι του και κρατάμε το λάδι σφίγγουμε μισό λεμόνι στον τόνο.
  2. Κόβουμε τα λαχανικά και το τυρί μας σε καρεδάκια.
  3. Όταν αποσύρουμε τις βίδες από τη φωτιά βάζουμε το μισό λάδι από τον τόνο και ανακατεύουμε να πάει παντού. Αφήνουμε τις βίδες να κρυώσουν.
  4. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά και την μαγιονέζα και ανακατεύουμε με δύο κουτάλια να πάει παντού η μαγιονέζα.
  5. Σερβίρουμε τη σαλάτα και στολίζουμε με λίγο ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.