Soft ice cream από την Εύα Παρακεντάκη

Είναι το παγωτό που δεν χρειάζεται να το βγάλετε από την κατάψυξη να μαλακώσει πριν το σερβίρετε.

Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν κάνει κρυσταλλάκια…αρκεί το μπολ που θα το βάλετε μέσα να κλείνει με καπάκι.

Υλικά

350 γρ κρέμα γάλακτος φυτική για σαντιγί κρύα

1 ζαχαρούχο γάλα

1 εβαπορέ

8 κ.σ κακάο

1 κλωναράκι βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε την σαντιγί μέχρι να πήξει όταν σχηματιστούν βουναλάκια είναι έτοιμη.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα το εβαπορέ το κακάο και την βανίλια. Ενώνουμε την σαντιγί με το μείγμα βάζοντας σιγά σιγά το μείγμα και με απαλές κινήσεις και μία μαρίζ απο κάτω προς τα πάνω τα ενσωματώνουμε. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες.

Τόσο απλά και γρήγορα έχεις το δικό σου παγωτό!!