Ζυμάρι πασπαρτού με 2 υλικά για γλυκά και αλμυρά (Video)

Η γέμιση είναι καθαρά θέμα γούστου... Οπότε βάλτε ότι τραβάει η ψυχή σας!

Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

Υλικά

500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

450 γρ. γιαούρτι

Για τη γέμιση

Ότι τραβάει η ψυχή σας

Π.χ σοκολάτα, πραλίνα, μαρμελάδα, φέτα, ζαμπόν, τυρί, λουκούμια, λουκάνικα, γέμιση για μηλόπιτα, περίσσεμα κιμά κ.λ.π!

Εκτέλεση

Στο μίξερ με το γάντζο βάζουμε το αλεύρι με το γιαούρτι και ενώνουμε  3-4 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο, εύπλαστο, αφράτο ζυμαράκι.

Χωρίς να περιμένουμε βάζουμε αλεύρι στον πάγκο μας και ανοίγουμε ένα φύλλο περίπου μισού εκατοστού. Παίρνουμε ένα κουπάτ και κόβουμε στρογγυλά.

Γεμίζουμε τα ζυμαράκια μας με ότι τραβάει η ψυχή μας αλμυρό ή γλυκό.

Βάλτε την φαντασία σας σε απόλυτη δράση!

Δείτε όλη την συνταγή από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”