Περιζήτητη η Ραχήλ Μακρή: Την είχαν ζητήσει για μοντέλο στο Παρίσι (Video)

Καλεσμένη στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Ραχήλ Μακρή μπήκε γκαζωμένη, όπως είχε δηλώσει παλιότερα ότι της αρέσει να κάνει πάνω στη μηχανή, και αφού εξαπέλυσε μύδρους σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, είπε να το γυρίσει στο λίγο πιο ελαφρύ, να μιλήσει για την άλλη πλευρά που διαθέτει και την οποία έχει κρατήσει σε χαμηλή φωτιά όσο ασχολείται με την πολιτική.
Η Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι σε μια εφηβική ηλικία της είχαν κάνει πρόταση να γίνει μοντέλο. Και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά τα Ford Models. Από κοριτσάκι που έκανε παρέα μόνο με αγόρια και δεν είχε κορίτσια φίλες, η Ραχήλ παραλίγο να μπει στις πασαρέλες.
«Είχα πάει στην Κατερίνη και μου έκανε μια πρόταση ένας από αυτούς τους κυνηγούς, ένας ξένος, είδαν τα μέτρα μου, είχα κάνει κι ένα book μικρό, γιατί με είχαν ζητήσει από τα Ford Models στο Παρίσι, και μου είχαν πει να ασχοληθώ. Ήμουν γύρω στα 16-17, οπότε ασχολήθηκα κάποια στιγμή για πολύ μικρές φωτογραφίσεις. Για το χαρτζιλίκι μου. Μέχρι εκεί. Μετά ήρθαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, εγώ πέρασα τις διαδικασίες, αλλά δεν είχα τα λεφτά να έρθω στην Αθήνα. Θα ήμουν απέναντι στη Τζένη Μπαλατσινου».
Πώς το λέει η Χαρούλα Αλεξίου; «Εγώ στα νιάτα μου ξημέρωνα, Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική». Κάπως έτσι κι η Ραχήλ. Απλά πιο της επαρχίας.
Δείτε το βίντεο από το 17ο λεπτό και μετά.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.




















