Συγκίνηση και γλύκα στην παρουσίαση του βιβλίου του πιο αγαπημένου Έλληνα pastry chef, Χρήστου Βέργαδου! (Photos)

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γλύκα, αγάπη και συγκίνηση έζησαν χθες όλοι όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του αγαπημένου pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής”  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Το βιβλίο  που είναι και το πρώτο του Χρήστου είναι γεμάτο από συνταγές για αγαπημένα γλυκά, μικρά tips, αλλά και απαντήσεις σε απορίες που είχαμε […]

Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη γλύκα, αγάπη και συγκίνηση έζησαν χθες όλοι όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του αγαπημένου pastry chef, Χρήστου Βέργαδου, “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής”  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Το βιβλίο  που είναι και το πρώτο του Χρήστου είναι γεμάτο από συνταγές για αγαπημένα γλυκά, μικρά tips, αλλά και απαντήσεις σε απορίες που είχαμε όλοι κατά καιρούς, στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε ένα γλυκό αλλά δεν μας πέτυχε.

Ο φιλόξενος χώρος του Φουάρ, υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, πλήθος φίλων, μαθητών, δημοσιογράφων αλλά και επώνυμων που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον πιο αγαπητό Έλληνα ζαχαροπλάστη.

Ο Χρήστος  φρόντισε ο χώρος να είναι γεμάτος γλυκές δημιουργίες του, οι οποίες έγιναν ανάρπαστες από τους παρευρισκομένους, ενώ όλοι έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία  το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο δέντρο, ύψους 3 μέτρων!

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Χρήστος με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε την αγαπημένη του οικογένεια, που όπως είπε τον αγαπάει και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του, ο οποίος τον μύησε στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής και τον έμαθε όλα τα μυστικά για επιτυχημένα γλυκά.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά και  μην ξεχνάτε πως τα βιβλία είναι τα καλύτερα δώρα… 

Πηγή photo: NDP PHOTO AGENCY