Ο Γιάννης Πουλόπουλος “σπάει” τη σιωπή του και απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο νοσοκομείο: “Εγώ; Στο νοσοκομείο; Προς Θεού παιδιά”

Έντονες ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τον Γιάννη Πουλόπουλο να έχει μεταφερθεί  σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής που δεν μιλάει ποτέ και δεν δίνει συνεντύξεις “έσπασε” τη σιωπή του  και μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου διέψευσε την είδηση. “Εγώ; Στο νοσοκομείο; Γιατί; Προς Θεού ρε […]

Έντονες ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ήθελαν τον Γιάννη Πουλόπουλο να έχει μεταφερθεί  σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής που δεν μιλάει ποτέ και δεν δίνει συνεντύξεις “έσπασε” τη σιωπή του  και μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”, όπου διέψευσε την είδηση.

“Εγώ; Στο νοσοκομείο; Γιατί; Προς Θεού ρε παιδιά! Εγώ πριν 3 χρόνια αυτό που έπαθα στην καρδιά μου, ήταν από το κεφάλι μου, που κάπνιζα  50 χρόνια….Και δεν ήταν εγχείριση καρδιάς  κάθισα πέντε μέρες… αυτό έγινε πριν 3 χρόνια ρε παιδιά…”, τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος μίλησε στην Κατερίνα Σουλιώτη για τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει.

Δείτε όλα όσα είπε