Η Ελένη Πετρουλάκη φορά πιτζάμες και σε γυμνάζει στο κρεβάτι!

Ένα τρόπο άσκησης  που σίγουρα θα λατρέψεις παρουσιάζει  Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Η κορυφαία η fitness και wellness expert   με απλό και εύκολο τρόπο παροτρύνει τον κόσμο να γυμναστεί και αυτή τη περίοδο που παραμένουμε σπίτι,  προτείνει τρόπους σε χώρους και με έπιπλα  που δεν έχεις σκεφτεί,όπως η κρεβατοκάμαρα […]

Ένα τρόπο άσκησης  που σίγουρα θα λατρέψεις παρουσιάζει  Ελένη Πετρουλάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η κορυφαία η fitness και wellness expert   με απλό και εύκολο τρόπο παροτρύνει τον κόσμο να γυμναστεί και αυτή τη περίοδο που παραμένουμε σπίτι,  προτείνει τρόπους σε χώρους και με έπιπλα  που δεν έχεις σκεφτεί,όπως η κρεβατοκάμαρα και το κρεβάτι.

Μέσα από  το νέο της βίντεο η  Ελένη Πετρουλάκη προτείνει ασκήσεις για τα πόδια, τις οποία μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι σας

«10 λεπτά Ασκήσεις για πόδια στο κρεβάτι – Γυμνάσου στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό. Και όμως μπορείς …No equipment. Αυτές τις ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό, μπορείς να κάνεις από την άνεση του σπιτιού σου. Στο κρεβάτι σου, φορώντας τις πιτζάμες σου» σχολιάζει η ίδια μεταξύ άλλων.