search-button
cross-out

Zinapost Exclusive: Χάρης Σιανίδης: Με την Κατερίνα Καινούργιου τσακωνόμαστε, τα βρίσκουμε, αγαπιόμαστε

Zinapost Exclusive: Χάρης Σιανίδης: Με την Κατερίνα Καινούργιου τσακωνόμαστε, τα βρίσκουμε, αγαπιόμαστε

Ο επιτυχημένος και ειλικρινής Pr Manager, Χάρης Σιανίδης, μιλάει ανοιχτά για τις παραξενιές των Celebrities και μάς αποκαλύπτει πότε κάνει το «κορόιδο» αλλά και  πώς είναι να συνεργάζεσαι με την Κατερίνα Καινούργιου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Φαίη Σκορδά.

Στον Γιώργο Κουτσουρλή

Φίλους έχεις κάνει από τον καλλιτεχνικό χώρο;

Σίγουρα έχω αρκετούς φίλους από όλη αυτήν τη διαδρομή των 22 χρόνων. Είναι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε αρκετές φορές και με κάποιους ήρθαμε πιο κοντά, όπως συμβαίνει συνήθως. Πολλές φορές όταν είναι και η δουλειά ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου, δένεσαι ακόμα περισσότερο. Έχω φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο, ναι!

Πες μου, κάποιες παραξενιές Ελληνίδων παρουσιαστριών που σ’ έχουν δυσκολέψει;

Η δουλειά μου είναι συνυφασμένη με τις παραξενιές. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν το χώρο είναι δύσκολοι, ιδιότροποι και προφανώς υπάρχουν κι οι ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου. Έχει να κάνει με όλα αυτά κι αυτή είναι η δική μου θέση. Να μπορώ να είμαι «ισορροπιστής», να μπορώ να τα συνδυάζω όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να δημιουργούνται περαιτέρω παρεξηγήσεις. Το δύσκολο είναι ότι «πρέπει» να τα έχεις με όλους καλά! (γέλια)

Σε ποια παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια έχεις αντιμιλήσει για τις απαιτήσεις τους; 

Γενικότερα τα έχει φέρει έτσι η ζωή ώστε να μπορώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Έχω αντιμιλήσει σε πολλές, αλλά όχι με την κακή έννοια. Θα τους πω τη γνώμη μου, κάτι που μπορεί να μην τους αρέσει στην προκειμένη φάση και πολλές φορές μπορεί να φανώ λίγο «κακός», αλλά στην πορεία το σέβονται και καταλαβαίνουν ότι θέλω το καλό τους.

Πώς διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα χρόνια την περιέργεια των Ελληνίδων Celebrities;

Ένας τρόπος υπάρχει! Με το να κάνω το «κορόιδο»! (γέλια)Επίσης να έχω πολλά αποθέματα υπομονής και να μπορώ να κρατάω τις ισορροπίες.

Παρουσιάστριες ή ηθοποιοί ή τραγουδιστές είναι αυτοί που σε παρακαλούν περισσότερο για να τους προσθέσεις στην λίστα κάθε event;

(γέλια) Κανείς δεν παρακαλάει. Όλα σε αυτή τη δουλειά είναι δούναι και λαβείν. Σίγουρα σε αρκετά events όπως  και σε αυτό που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Philipp PLein, που διοργάνωσε η εταιρεία μου BeautifulPeoplePR, ήθελαν πολλοί να έρθουν και πολλές τραγουδίστριες που φοράνε τα ρούχα του, αλλά και ηθοποιοί. Κυρίως όμως τώρα που το σκέφτομαι, αυτοί που θέλουν να έρχονται περισσότερο και έρχονται πιο εύκολα είναι οι ηθοποιοί. Τους αρέσει!

Ποιους έχεις καλέσει σε event και το μετάνιωσες;

Πάρα πολλούς έχω καλέσει σε event και το έχω μετανιώσει. Όταν έχεις μια τόσο μεγάλη λίστα, με 2000 άτομα, σίγουρα θα έρθουν και κάποιοι που μπορεί να είναι αγενείς, να θέλουν να έρθουν γρήγορα και να φύγουν και όλο αυτό δημιουργεί μια ρήξη. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω κάποιο όνομα γιατί δεν είναι η δουλειά μου να εκθέτω κόσμο.

Σε πολλά events βλέπουμε και κορίτσια που συμμετείχαν σε reality shows. Θα τα χαρακτήριζες celebrities «only photoflash»;

Ναι, πάντα υπάρχουν διάττοντες αστέρες σε αυτό το χώρο, που μπορεί να έχουν μια πρόσκαιρη δημοσιότητα, την οποία σίγουρα αποζητούν οι δημοσιογράφοι. Δεν πάει να πει όμως ότι όποιος βγαίνει από ένα reality αυτόματα μπαίνει στη λίστα και είναι καλεσμένος. Αλλά όταν ένα πρόσωπο έχει μία ωραία δημοσιότητα και είναι και ο ίδιος ευγενής πάντα είναι καλοδεχούμενος.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με….

  • Ελένη Μενεγάκη;

Με την Ελένη Μενεγάκη δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ. Παρόλα αυτά την εκτιμώ, την έχω πάρα πολύ ψηλά, γιατί θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη σταρ που υπάρχει. Είναι μια σταρ καρδιάς και ψυχής! Μία σταρ της καρδιάς των ανθρώπων στην Ελλάδα. Έχουμε όμως μία πάρα πολύ καλή σχέση και όποτε τη συναντάω πάντα μαθαίνω καινούργια πράγματα από αυτή!

  • Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα είναι φίλη μου πραγματική. Κι επανέρχομαι στην προηγούμενη ερώτησή σου, που με αυτή τσακωνόμαστε, τα βρίσκουμε, αγαπιόμαστε, θα της πω τη γνώμη μου, θα μου πει τη δική της. Οι φίλοι έτσι κι αλλιώς γι’αυτό είναι. Για να λένε και τα στραβά και τις αλήθειες τους. Ξέρω ότι θα είναι πάντα εκεί για εμένα. Σε ό,τι κι αν τη χρειαστώ.

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η Κωνσταντίνα είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι! Είναι πολύ εκρηκτική σαν παρουσία. Και με αυτή έχω διαφωνήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά για να υπάρχει τόσα χρόνια σε αυτόν το χώρο, σίγουρα κάτι κάνει καλά! Είναι και από τη Ρόδο, που είναι το αγαπημένο μου νησί (γέλια) οπότε πάντα συναντιόμαστε, βλεπόμαστε και υπάρχει μια καλή συνεργασία!

Φαίη Σκορδά;

Η Φαίη είναι ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην εταιρεία μου την Beautiful People Pr. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και το 2019 συνεργαστήκαμε έντονα στο κομμάτι της φιλανθρωπικής δράσης και στο κομμάτι του τουρισμού αλλά και με πολλά brands! Η Φαίη είναι γενναιόδωρη, πάντα θα κάνει παραπάνω από όσα λέει και από όσα έχετε συμφωνήσει. Την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και βαθιά μέσα στην καρδιά μου!

Γιώργο Λιάγκα;

Τον Γιώργο τον αγαπώ. Είναι το φιλαράκι που θα μιλήσεις, θα πας για ένα ωραίο φαγητό και θα κάνετε καλή παρέα. Πάντα συνεργαζόμαστε με χαρά, είναι σωστός και χωρίς πολλά λόγια.

Χάρη, ποια στρατηγική έχεις από δω και πέρα για την beautiful people, λόγω της πανδημίας που έχει φέρει αλλαγές και στον προγραμματισμό των events;

Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Μετά από πολλά χρόνια non stop δουλειάς, σκέψου ότι το 2019 κλείσαμε τη χρονιά με 215 events, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Τα πράγματα έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό. Τόσο στις εκδηλώσεις, όσο και στο κομμάτι των συναυλιών. Πιο δύσκολα θα  γίνει ένα event “talk of the town”, με λιγότερο κόσμο πλέον, δεν θα υπάρχει το ίδιο vibeκαι τα σχετικά. Όμως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και σίγουρα δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις και δεν εννοώ οικονομικές, αλλά εννοώ στην ποιότητα. Όλοι αποζητούν να τους διοργανώσεις μια εκδήλωση με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με το after publicity, με τη δημοσιότητα, με τον τύπο, τις σχέσεις με τους δημοσιογράφους… Προτιμώ να κάνω λιγότερες δουλειές, προσαρμοσμένες στην όλη κατάσταση της πανδημίας και με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Κρατάω τη ψυχραιμία μου και η ομάδα της Beautiful People, συνεχίζει και εργάζεται με τους ίδιους έντονους ρυθμούς!

Με ποιους celebrities χαίρεσαι να συνεργάζεσαι; 

Σίγουρα έχω πολλούς αγαπημένους και χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί τους. Θα σου αναφέρω χαρακτηριστικά τη Δέσποινα Βανδή, τον Αντώνη Ρέμο, τη Φαίη Σκορδά, τη Μαρία Κορινθίου, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Λάκη Γαβαλά… Είναι πρόσωπα που αγαπώ πολύ, είναι κλασικοί, είναι διαχρονικοί και θα βοηθήσουν το οποιοδήποτε event με την παρουσία τους αλλά και με το engagement των social media που έχουν. Είναι άτομα ακούραστα, ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά και είναι επαγγελματίες.

Τηλεοπτικές προτάσεις είχες και για ποιο project;

Είχα κατά καιρούς διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι το κομμάτι της τηλεόρασης και το κομμάτι του να είμαι μπροστά από τις κάμερες, έχει περάσει για εμένα στο παρελθόν. Μου αρέσει αυτό που κάνω με την εταιρεία μου, με την οργάνωση εκδηλώσεων κτλ. Δεν υπήρχε χρόνος για να σκεφτώ κάτι το οποίο θα χρειαζόταν να δώσω όλη μου την ενέργεια εκεί. Αυτήν τη στιγμή τη δίνω στη Beautiful People, άρα όλες αυτές τις προτάσεις τις αποκλείω. Υπήρξαν προτάσεις, αλλά δεν προλάβαινα, γι’αυτό δεν μπήκα και σε διαδικασία συζήτησης. Αυτό θέλει χρόνο και να κάνεις κάτι το οποίο θα βγει σωστό.

Ποιο επαγγελματικό σου βήμα χαρακτηρίζεις ορόσημο μέχρι σήμερα;

Είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να χαρακτηρίσω μόνο ένα. Σίγουρα η συνεργασία μου με την Ιρίνα Σάικ πριν από 8 χρόνια για τα party του MTV σε Ελλάδα και Αγγλία ήταν πολύ σημαντική για εμένα. Οι συνεργασίες με τον Philipp Plein, με τη Lindsay Lohan για όλους τους χώρους εστίασης που έχει σε Αθήνα και Ντουμπάι, οι πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που μας εμπιστεύονται όπως το Rodos Palace, το Pomegranate στη Χαλκιδική… Σημαντικά brands επίσης, όπως η Puma κι η Underarmour! Όμως σε όλες τις δουλειές δίνουμε την ίδια βαρύτητα και δεν ξεχωρίζουμε καμία!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

Γυμνάζεται, πέταξε τις βαφές μαλλιών, έσβησε όλες του τις φώτο: Ούτε ο Πάριος δεν γνωρίζει τον Good Job Nicky
Lifestyle news

Γυμνάζεται, πέταξε τις βαφές μαλλιών, έσβησε όλες του τις φώτο: Ούτε ο Πάριος δεν γνωρίζει τον Good Job Nicky

Ηλεία: «Η Βασούλα είχε όνειρα, ήθελε να γίνει γιατρός» – Το συγκινητικό αντίο της δασκάλας της
Ελλάδα

Ηλεία: «Η Βασούλα είχε όνειρα, ήθελε να γίνει γιατρός» – Το συγκινητικό αντίο της δασκάλας της

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά: Συγκινεί η οικογένεια του 20χρονου ναυαγοσώστη
Ελλάδα

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά: Συγκινεί η οικογένεια του 20χρονου ναυαγοσώστη

Ξεσπούν οι γονείς του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στην Κρήτη πριν από 17 χρόνια: Το παιδί είναι αθώο! Να βγει έξω. Κλαίει και λέει πως είναι άδικο…
Zina's Blog

Ξεσπούν οι γονείς του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία κτηνοτρόφου στην Κρήτη πριν από 17 χρόνια: Το παιδί είναι αθώο! Να βγει έξω. Κλαίει και λέει πως είναι άδικο…

Ιατρικό «θαύμα»: Πώς επέζησε ο 29χρονος Κρητικός που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι – Είχε 3% πιθανότητες επιβίωσης
Ελλάδα

Ιατρικό «θαύμα»: Πώς επέζησε ο 29χρονος Κρητικός που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι – Είχε 3% πιθανότητες επιβίωσης

Ηλεία: Μυστική μεταγωγή του δολοφόνου της Βασιλικής υπό τον φόβο «θερμών» επεισοδίων- Τι θα συμβεί μόλις φτάσει  στη φυλακή και οι οδηγίες που έχουν δοθεί
Ελλάδα

Ηλεία: Μυστική μεταγωγή του δολοφόνου της Βασιλικής υπό τον φόβο «θερμών» επεισοδίων- Τι θα συμβεί μόλις φτάσει στη φυλακή και οι οδηγίες που έχουν δοθεί

Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας
Ελλάδα

Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας

Σασμός: Η “Παραμυθένια” έρχεται και είναι αφιερωμένη στη Στέλλα και το Χρήστο  και στη σχέση τους η οποία είναι δυνατή και ξεχωριστή
Media news

Σασμός: Η “Παραμυθένια” έρχεται και είναι αφιερωμένη στη Στέλλα και το Χρήστο και στη σχέση τους η οποία είναι δυνατή και ξεχωριστή

zinapost.gr