search-button
cross-out

To πιο νόστιμο “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής” τώρα γίνεται δικό σας!

To πιο νόστιμο “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής” τώρα γίνεται δικό σας!

Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα με το Χρήστο Βέργαδο!

Οπισθόφυλλο

Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα!

Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.

Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!

Βιογραφικό

Ο Χρήστος Βέργαδος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σπάρτη. Η οικογένεια του διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια ζαχαροπλαστείο εκεί, στο οποίο      και εργάζεται παράλληλα, έτσι εύλογα το μικρόβιο της ζαχαροπλαστικής δεν άργησε να μπει στο μυαλό του. Σπούδασε σε ιδιωτική σχολή για δύο χρόνια κατά τα οποία διακρίθηκε σε αρκετούς διαγωνισμούς. Το 2009 συνεχίζει τις σπουδές του στη Γαλλία στο E.N.S.P (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie), υπό την διεύθυνση των δυο κορυφαίων chef ζαχαροπλαστικής Y.Thuries και A. Ducasse. Συνέχισε την κατάρτισή του παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με θέμα τις τεχνικές ζάχαρης, καραμέλας, σοκολάτας, γαμήλιες τούρτες κ.α. Το 2009 παρουσιάζει στην έκθεση αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ το Sweet Fashion by C.Vergados, την πρώτη ολοκληρωμένη επίδειξη μόδας με ρούχα και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά ζαχαροπλαστικής. Ακολουθεί το Sweet Fashion 2 by C.Vergados το 2011 το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από την προβολή τους σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Αξίζει να αναφερθεί ότι δουλειά του παρουσιάστηκε και στο κρατικό κανάλι της Γαλλίας TF2. Το 2013 το Sweet Fashion by C.Vergados ταξίδεψε στο Montreal του Καναδά κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ακολουθεί μια συνεργασία παρουσίασης συνταγών για γλυκά στις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές εκπομπές. Εργάστηκε ως pastry chef στο βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του Francois Gagnaire στην νότια Γαλλία..Έχει αναλάβει pastry chef και δημιουργός του μενού των γλυκών σε κορυφαία εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλα και ως τεχνικός σύμβουλος ζαχαροπλαστικής.

Γνωρίζοντας την αξία της σωστής κατάρτισης αποφάσισε να μεταδώσει τις γνώσεις του σε μαθητές καθώς τα 13 τελευταία χρόνια διδάσκει ζαχαροπλαστική.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Events

Latest

zinapost.gr