search-button
cross-out

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Συμβουλεύονται Ινδό γκουρού για να διαχειριστούν την κρίση με το Μπάκιγχαμ

«Υπάρχει πολύ δράμα γύρω τους και γι΄αυτό θα πρέπει ο καθένας να ασχοληθεί με τα θέματά του», υποστηρίζει ο Ντίπακ Τσόπρα
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Συμβουλεύονται Ινδό γκουρού για να διαχειριστούν την κρίση με το Μπάκιγχαμ

Τις συμβουλές του «πνευματικού τους γκουρού» ακολουθούν ευλαβικά ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

O 76χρονος Ινδοαμερικανός, Ντίπακ Τσόπρα, που εμφανίστηκε στο πρώτο podcast του ζεύγους για το Spotify, παραδέχεται ότι η κατάσταση μεταξύ των «ανταρτών των βρετανικών ανακτόρων» και του Μπάκιγχαμ παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη.

Ο Τσόπρα που ασχολείται επαγγελματικά με την εναλλακτική ιατρική κι έχει 2,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, δήλωσε στον δημοσιογράφο Ρίτσαρντ Έντεν ότι, ο Χάρι και η Μέγκαν παλεύουν να διαχειριστούν την κρίση που έχει ξεσπάσει με τα βασιλικά Ανάκτορα.

Ο ίδιος τους προέτρεψε να μην ρίξουν «λάδι» στις ήδη τεταμένες σχέσεις με τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η συμβουλή που τους έδωσε ήταν «να παραμείνουν σιωπηλοί μετά την ρήξη τους με το Μπάκιγχαμ γιατί η όποια αντίδραση απλώς θα επιδείνωνε την κατάσταση».

«Υπάρχει πολύ δράμα γύρω τους και γι΄αυτό θα πρέπει ο καθένας να ασχοληθεί με τα θέματά του», υποστηρίζει ο Τσόπρα σκιαγραφώντας την πνευματική κατάσταση της Μέγκαν και του Χάρι.

Το βρετανικό δημοσίευμα έρχεται την ώρα που ο δούκας του Σάσεξ ετοιμάζεται να αφήσει στην Καλιφόρνια την Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους και να μεταβεί στη Βρετανία για την στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό Λονδίνο, ο «πνευματικός γκουρού» της Μέγκαν είπε χαρακτηριστικά: «Μου άρεσε το podcast και η επαφή που είχα με το ζεύγος Σάσεξ…Αυτή τη στιγμή και οι δύο δυσκολεύονται. Ελπίζω όμως να το ξεπεράσουν όλο αυτό με ελαφρά τη καρδία».

Η σιωπή είναι χρυσός
Ο Ινδοαμερικανός που έχει γράφει πάνω από 90 βιβλία και μάλιστα τα περισσότερα έγιναν μπεστ σέλερ, τους συμβουλεύει να αποφεύγουν να μιλούν δημοσίως για τη διαμάχη τους με τη βασιλική οικογένεια για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα, σχολιάζει η εφημερίδα «Daily Mail».

«Η συμβουλή μου είναι να αγνοείς, γιατί αν αντιδράσεις, απλώς θα επιδεινώσεις την κατάσταση. Αν όμως δεν δώσεις σημασία, τότε οι άλλοι δεν μπορούν να πουν τίποτα, και θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου», προσθέτει.

Ο πνευματικός γκουρού της Μέγκαν ήταν ένας εξ αυτών που παραβρέθηκε στα 40ά της γενέθλια το 2021, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η δούκισσα του Σάσεξ, «Compassion In Action 40×40», με στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να επιστρέψουν στη δουλειά μετά την πανδημία της νόσου Covid.

Εκτός από τη Μέγκαν, ένθερμοι υποστηρικτές του Τσόπρα είναι πολλές διασημότητες, όπως η «πάππισα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ και η ηθοποιός, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η μέθοδος που ακολουθεί, όπως ο ίδιος εξηγεί, βασίζεται στον διαλογισμό και τη γιόγκα.

«Περνάω δύο ώρες κάθε πρωί κάνοντας γιόγκα και διαλογισμό και κάνω ακριβώς το ίδιο πριν κοιμηθώ. Δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά, ούτε τη γυναίκα ή τα παιδιά μου», έχει δηλώσει παλαιότερα στους δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ποιος είναι ο Ντίπακ Τσόπρα
Ο Ντίπακ Τσόπρα γεννήθηκε το 1947 στο Νέο Δελχί της Ινδία. Γιος ενός διαπρεπούς καρδιολόγου, του Κρίσναν Τσόπρα, αρχικά αποφάσισε να πάει ενάντια στη σταδιοδρομία του πατέρα του και να γίνει δημοσιογράφος. Τελικά ενθουσιάστηκε με την Ιατρική και γράφτηκε στο Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών της Ινδίας. Παρά την ανοδική του σταδιοδρομία, απογοητεύτηκε από την κλασική Ιατρική και την εξάρτησή της από τα φάρμακα. Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της εναλλακτικής ιατρικής αποκτώντας πολλούς θαυμαστές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το παιδί των μεταναστών από τις Σέρρες που τρελαίνει την Ευρώπη στα 19 του και τώρα κάνει το άλμα στην Ντόρτμουντ
Lifestyle

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Το παιδί των μεταναστών από τις Σέρρες που τρελαίνει την Ευρώπη στα 19 του και τώρα κάνει το άλμα στην Ντόρτμουντ

Αγόρι 12 ετών ανασύρθηκε από την παραλία της Χανιώτης στη Χαλκιδική χωρίς τις αισθήσεις του – Τον έσωσαν οι ναυαγοσώστες
Ελλάδα

Αγόρι 12 ετών ανασύρθηκε από την παραλία της Χανιώτης στη Χαλκιδική χωρίς τις αισθήσεις του – Τον έσωσαν οι ναυαγοσώστες

Αβάσταχτος πόνος  στη Σκιάθο για την 38χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε είκοσι ημέρες αφότου γέννησε το τρίτο παιδί της: Προσπαθούσαν οι γιατροί να ρίξουν την πίεσή της, δεν τα κατάφεραν… Ο Θεός αυτό αποφάσισε…
Videos

Αβάσταχτος πόνος στη Σκιάθο για την 38χρονη Κωνσταντίνα που πέθανε είκοσι ημέρες αφότου γέννησε το τρίτο παιδί της: Προσπαθούσαν οι γιατροί να ρίξουν την πίεσή της, δεν τα κατάφεραν… Ο Θεός αυτό αποφάσισε…

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Νταλμάς
Lifestyle

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Νταλμάς

Αποσωληνώθηκε η 7χρονη Πατρίτσια που έχασε τους γονείς και το αδερφάκι της σε τροχαίο στη Χαλκιδική
Ελλάδα

Αποσωληνώθηκε η 7χρονη Πατρίτσια που έχασε τους γονείς και το αδερφάκι της σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Εκτέλεσαν Κολομβιανή influencer στη μέση του δρόμου – Περίμενε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι
Κόσμος

Εκτέλεσαν Κολομβιανή influencer στη μέση του δρόμου – Περίμενε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι

Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος: «Με πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να βάλω χειροβομβίδα στο σπίτι του Ντογιάκου»
Ελλάδα

Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος: «Με πλήρωσαν 2.500 ευρώ για να βάλω χειροβομβίδα στο σπίτι του Ντογιάκου»

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες 26 και 28 ετών
Ελλάδα

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Νεκροί δύο πυροσβέστες 26 και 28 ετών

zinapost.gr