search-button
cross-out

«Πάγωσε» η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη στον Alpha

«Πάγωσε» η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη στον Alpha

Η Βάσω Λασκαράκη είναι το πρόσωπο των ημερών. Το τελευταίο διάστημα «φούντωναν» οι φήμες που ήθελαν την ηθοποιό να έχει δεχτεί πρόταση για να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» υπάρχει τηλεοπτική ανατροπή, αφού αυτό το project έχει «παγώσει».

«Μίλησα με άνθρωπο που γνωρίζει τα πράγματα και μου είπε: «Επανεξετάζονται τα πράγματα και η περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη από τη στιγμή που κλείσαμε την Ηλιάννα Παπαγεωργίου, υπάρχει η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και η Αντελίνα Βαρθακούρη». Η εκπομπή της Ηλιάννας και της Βάσως θα είχαν πάνω κάτω το ίδιο αντικείμενο», ανέφερε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε δεύτερη φάση ο Alpha θέλει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά και να δει τι τον εξυπηρετεί περισσότερο. Να έχει μια εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη που του στοιχίζει τόσο… ή να έχει την ηθοποιό σε μια σειρά; Ξέρουμε ότι η Βάσω είχε πρόταση για να κάνει εκπομπή αλλά και για σήριαλ. Το συγκεκριμένο concept έχει «παγώσει» γενικότερα. Δεν είναι ότι δε θέλουν τη Βάσω Λασκαράκη και προτιμούν μια άλλη παρουσιάστρια. Οι ιθύνοντες θέλουν να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν τι θα κρατήσουν και τι όχι».

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr