search-button
cross-out

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταυρή μετά τον τελικό του “MasterChef”: Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο…

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταυρή μετά τον  τελικό του “MasterChef”: Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο…

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του MasterChef 4, o Σταυρής, ο οποίος βγήκε δεύτερος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν για όλα αυτά που έζησε μέσα στον διαγωνισμό αλλά και για τα πρώτα του συναισθήματα.

«Αισθάνομαι περήφανος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Έχω κάνει την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου περήφανους. Δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, έχω φτάσει με παρτενέρ. Το πρώτο άτομο, με το οποίο μίλησα μετά τον τελικό ήταν η μαμά μου γιατί μάνα είναι μόνο μία. Δεν πήρα πρώτα την κοπέλα μου. Ανυπομονώ να πάω πίσω στην Κύπρο και να τους δω!» και πρόσθεσε:

«Δε με νοιάζει για εκείνους που δεν χάρηκαν που έχω πάρει το έπαθλο. Αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους, ενώ εγώ μαζί με τον Βαρθαλίτη ήμασταν μπροστά στους κριτές και με γεμάτη καρδιά!»

 Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο παιχνίδι και τις στιγμές που λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, είπε: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και πραγματικά δε θα αλλάξω ποτέ και για κανέναν λόγο.

«Ο λόγος που είχα πέσει ψυχολογικά ήταν επειδή μας ανακοίνωσαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό και εγώ ανησυχούσα για τον πατέρα μου, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η κοπέλα μου ήταν στην Αθήνα! Γι’ αυτό λύγισα».

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr