search-button
cross-out

Βόλος: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού μηχανής με ηρωίνη

Βόλος: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού μηχανής με ηρωίνη

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βόλου

Οι θαμώνες στα καταστήματα της κεντρικής πλατείας του Αλμυρού Βόλου δεν πίστευαν στα μάτια τους το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν έγιναν μάρτυρες της επεισοδιακής καταδίωξης του οδηγού μιας μοτοσικλέτας που δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Ο 35χρονος Έλληνας πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ενώ ταυτόχρονα πετούσε στο οδόστρωμα κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά που είχε μαζί του. Η μηχανή εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε, αλλά ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν. Όταν τον πρόλαβαν αντιστάθηκε, αλλά τελικά συνελήφθη και στον δρόμο βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου» που κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, απείθεια και αντίσταση.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Τύρναβο και Σητεία

Φορώντας… κλεμμένα αθλητικά παπούτσια κυκλοφορούσε στον Τύρναβο ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος! Τα παπούτσια αναγνωρίστηκαν βάσει της περιγραφής που είχε δώσει ο ιδιοκτήτης τους, όταν κατήγγειλε ότι είχαν κλαπεί από το σπίτι του μαζί με ένα κινητό και χρηματικό ποσό. Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Αστυνομικοί του Κλιμάκιου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας και της Ασφάλειας Ιεράπετρας συνέλαβαν το βράδυ της Παρασκευής δυο Έλληνες που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, όταν έκαναν έλεγχο και βρήκαν συνολικά 9,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2,1 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή “σοκολάτας” και έναν τρίφτη κάνναβης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr