search-button
cross-out

13 χρόνια κάθειρξη στο φίλο της άτυχης Κλειούς για τη δολοφονία της

Ο 41χρονος επέμεινε μέχρι τέλους στον ισχυρισμό ότι δεν σκότωσε την φίλη του, την οποία αγαπούσε, αλλά πάνω στον εκνευρισμό, την άρπαξε από την μπλούζα και την τράνταξε.
13 χρόνια κάθειρξη στο φίλο της άτυχης Κλειούς για τη δολοφονία της

Ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον 41χρονο Ηρακλειώτη για το θάνατο της 31χρονης Κλειούς Κουτσάκη.

Η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία (4-3) καθώς τρεις ένορκοι είχαν την άποψη ότι πρέπει να κηρυχθεί ένοχος για την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν κάθειρξη 13 ετών, δεν αναγνωρίστηκε στον κατηγορούμενο ελαφρυντικό, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη και θα επιστρέψει στη φυλακή.

Ο 41χρονος επέμεινε μέχρι τέλους στον ισχυρισμό ότι δεν σκότωσε την φίλη του, την οποία αγαπούσε, αλλά πάνω στον εκνευρισμό, την άρπαξε από την μπλούζα και την τράνταξε. Η υγεία της άτυχης κοπέλας ήταν ήδη κλονισμένη καθώς είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κάποια κινητικά προβλήματα.

Πηγή: cretalive.gr

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr