search-button
cross-out

Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή

Ηλίας Βρεττός: Σοκ από τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο – Ώρες αγωνίας για τον τραγουδιστή

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του έχει προκαλέσει το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός. 

Ήταν 9:30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02/2018) όταν ο Ηλίας Βρεττός τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του μέσα σε λίγα λεπτά κάνει το γύρο των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης. Λίγη ώρα αργότερα τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν. 

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Οι εικόνες από το τροχαίο σοκάρουν. 

Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Άνδρες των δύο Σωμάτων και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός και η φίλη του, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες είχαν τις αισθήσεις τους, ενώ ο Ηλίας φώναζε συνεχώς πως πονούσε στα πόδια. 

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Τι ανέφερε ο μάνατζερ του τραγουδιστή

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε πως ο Ηλίας Βρεττός έχει επικοινωνία με το περιβάλλον κι έχει κατάγματα στα χέρια και στα πόδια.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραύματος των επειγόντων περιστατικών, με τους γιατρούς να δίνουν στους δημοσιογράφους τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του:

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, το μόνο που μπορώ να πω ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση» σημείωσε ο Επιμελητής Β΄ Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης.

Όπως εξήγησε ο γιατρός, έπειτα από ένα τέτοιο τροχαίο, χρειάζεται χρόνος ώστε να έχουν οι γιατροί πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η οποία και χαρακτηρίζεται “κρίσιμη”.

Λιγότερο τραυματισμένη είναι η οδηγός και φίλη του Ηλία Βρεττού, ενώ ο τραγουδιστής έχει υποστεί πολλά κατάγματα, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο.

Το λευκό φορτηγό

Αυτόπτες μάρτυρες αποκαλύπτουν πως στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λευκό φορτηγό, το οποίο φέρεται να έκλεισε το δρόμο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής.

Η Αστυνομία και η Τροχαία θα εξετάσουν προσεκτικά, τόσο τις συγκεκριμένες μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του ατυχήματος, όσο και τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. 

Πηγή: newsbomb.gr/ Πηγή φωτογραφίων: ShowTime CY

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr