search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπο της…Θα κανονίσουμε τον χρόνο και τον τρόπο που θα το δει

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπο της…Θα κανονίσουμε τον χρόνο και τον τρόπο που θα το δει

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ωστόσο τονίζουν πως ο «δρόμος» που έχει να ανέβει είναι ακόμη μακρύς.

Μιλώντας στο MEGA, η γιατρός της 34χρονης, Μαρία Καλοφώνου, σημείωσε πως η Ιωάννα ανταποκρίνεται καλά στα μέχρι τώρα χειρουργεία.

«Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Η ψυχολογία της 34χρονης είναι εύθραυστη και παρακολουθείται συνεχώς από ειδικούς ψυχολόγους. «Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως προτεραιότητα είναι να βγει η Ιωάννα από τη μονάδα όπου νοσηλεύεται, ενώ η 34χρονη δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.

«Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να την βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια».

Μαραθώνιος η διαδικασία

Αισιόδοξος για την όραση της 34χρονης εμφανίστηκε ο Γιώργος Κυμιωνής, αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας πως η πορεία του αριστερού της ματιού βαίνει καλώς.

«Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους».

«Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο τέλος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «μαραθώνιο ζωής για την κοπέλα».

Πηγή: livenews, megatv.com

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr