search-button
cross-out

Τρίκαλα – Ραγδαίες εξελίξεις: Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε έξω από εκκλησία

Τρίκαλα – Ραγδαίες εξελίξεις: Σε ανήλικη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε έξω από εκκλησία

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην τραγική υπόθεση που συγκλονίζει από το πρωί της Τετάρτης (15/07), τα Τρίκαλα.

Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή έξω απ’ το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο λόφο, ήταν γύρω στα τριάντα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, πρόκειται για 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Α.Δ. Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή. Όπως αναφέρουν πηγές του trikalavoice.gr εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (15/07) στις Αρχές των Τρικάλων όταν εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν έξω από εκκλησάκι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και μώλωπες σε σημεία του σώματός της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί αναζητούν πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr